• Els treballs permetran millorar la mobilitat i la seguretat viària a l’entorn dels barris del Pont Trencat, Moixerigues i del Pont Romà
 
  • Les obres, amb una inversió prevista de 757.000 euros, començaran durant la tardor vinent i tindran un termini de sis mesos
Passarel·la C-35
El Departament de Territori i Sostenibilitat, per mitjà de l’empresa pública Infraestructures.cat, ha iniciat la licitació de les obres construcció d’una passarel·la per a vianants sobre la C-35 a Santa Maria de Palautordera. Aquesta actuació, que es licita per un import de 757.000 euros, permetrà millorar la mobilitat i la seguretat viària a l’entorn dels barris del Pont Trencat, Moixerigues i del Pont Romà.
 
La passarel·la tindrà una longitud d’uns 32 metres i una amplada de 3 metres –incloses baranes–  i connectarà per sobre de la C-35 els carrers de Via Augusta (costat oest) i del Pont Romà (costat est). Aquesta actuació, així, facilitarà la connexió als vianants a banda i banda de la carretera, en una zona on, a més, s’ubica una parada d’autobusos.
 
La passera discorrerà sensiblement paral·lela al riu Tordera i tindrà una estructura de formigó. El gàlib del pont oscil·larà entre els 5,5 metres (sobre la carretera) i els 4,75 metres (al pas sobre el carrer Via Augusta). La passarel·la comptarà amb un sistema d’enllumenat de baix consum energètic.
 
L’accés a la passarel·la des de la vialitat s’efectuarà mitjançant diversos trams de rampes i escales; en el costat est, el desnivell és important, de 7,5 metres entre la passarel·la i el carrer. Les rampes facilitaran l’accés a les persones amb la mobilitat reduïda.
 
Es preveu que les obres, que s’adjudicaran entre el setembre i l’octubre que ve, comencin durant la tardor  i tinguin una durada de sis mesos.
 

1  

Imatges

Mapa

Mapa 4353

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 318