El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha felicitat avui l’equip femení del Fotoprix Vic, que fa pocs dies es va proclamar, a Antequera (Màlaga), campió de la Copa de la Reina de tennis taula per cinquena vegada. Un conjunt que, per Ivan Tibau, és “un referent de l’esport femení català” i el precursor d’una “època d’èxits per als clubs femenins de casa nostra”.
sge
Foto: Jordi Estruch
Ivan Tibau ha rebut al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, Nadina Riera i Noa Muñoz, en representació de les jugadores protagonistes d’aquest èxit, així com el seu tècnic, Miquel Duran, que es retira després de 22 anys a la màxima categoria del tennis taula estatal. Els han acompanyat Enric Roca, president del Vic Tennis Taula, i Joan Arnau, president de la Federació Catalana de Tennis de Taula.
 
Ivan Tibau ha subratllat l’esforç i el treball d’un conjunt que ha comptat amb “bons esportistes i bons entrenadors”, en referència a Miquel Duran, a qui ha desitjat sort en la nova etapa. El secretari general de l’Esport s’ha felicitat pels rèdits obtinguts en la relació entre el Vic Tennis Taula i la firma Fotoprix, que properament deixarà de patrocinar l’equip femení, i ha animat l’entitat de cara a l’etapa de canvis que iniciarà. “Esperem que pugueu mantenir el millor equip possible per competir al màxim nivell”, ha dit.
 
Aquest és el cinquè cop que el Vic guanya el Campionat d’Espanya per equips absolut, cosa que li ha permès quedar-se la Copa de la Reina en propietat. Les catalanes, que van vèncer l'UCAM Cartagena en la final per 3 a 1, s’havien desfet del CTT Calella en els quarts de final i del CTT Balaguer Villart Logístic a les semifinals. El Fotoprix Vic ha jugat les últimes nou finals d’aquest campionat. Sara Ramírez, Matilda Ekholm, Wang Zhipei, Nadina Riera, Rut Vilarrasa i Noa Muñoz han integrat el conjunt osonenc aquesta temporada.
 
Per la seva banda, Enric Roca ha mostrat la “satisfacció” pel campionat assolit per les jugadores del Vic, ha donat les gràcies als tècnics i les jugadores per la feina feta i ha recordat amb orgull les fites assolides per l’equip dirigit per Miquel Duran, que en els últims 22 anys “s’ha situat entre els tres millors d’Espanya i ha arribat a finals i semifinals en competició europea”.

1  

Imatges

Fotografia de la recepció (Autor: Jordi Estruch)

Fotografia de la recepció (Autor: Jordi Estruch) 259