Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Josep Maria Pelegrí: "La FEMAC és un bon exemple de col·laboració público-privada"

query_builder   17 juliol 2014 11:19

event_note Nota de premsa

Josep Maria Pelegrí: "La FEMAC és un bon exemple de col·laboració público-privada"

Moment de la inauguració
Moment de la inauguració
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director general d’Agricultura i Ramaderia, Miquel Molins, ha inaugurat, aquest matí, a Tàrrega, l’assemblea general de la Federació d’exportadors de maquinària agrícola de Catalunya (FEMAC).
 
Aquest clúster té com a objectiu millorar la competitivitat dels fabricants catalans de maquinària agrària i dels diferents agents que conformen la seva cadena de valor. Actualment compta amb 48 socis entre empreses fabricants, centres d’investigació, empreses proveïdores, universitats, agències governamentals...
 
En aquest sentit, Pelegrí ha remarcat que aquest fet, “demostra la posada en comú d’objectius i de feina, sent un clar exemple d’èxit en col·laboració público-privada”
 
Aquesta assemblea ha permès analitzar els reptes de l’agricultura i el futur del sector de la maquinària agrícola així com debatre i posar en comú les diferents actuacions a portar a terme. Així, el conseller ha confirmat que “les darreres dades respecte a les exportacions en el sector de la maquinària agrícola són molt favorables, i el que és més important, s’estan mantenint i augmentant en els últims anys.”
 
A més, el DAAM i la FEMAC s’han emplaçat a signar un conveni de col·laboració en matèria de maquinària destinada a la gestió de les dejeccions que Pelegrí ha destacat que “és un problema molt urgent a resoldre i del que n’hem de mirar de trobar i provar totes les solucions possibles.
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
 

1  

Imatges

Moment de la inauguració

Moment de la inauguració 1299

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia