• Hi haurà tres sortejos, un per cada número, i els agraciats tindran l’opció de compra d’un bitllet per persona
  • El primer sorteig serà el del 91114 i se celebrarà el proper 1 de setembre
  • Hi ha temps per participar-hi des del 21 de juliol i fins el 31 d’agost a través de correu electrònic i Facebook enviant una foto amb un bitllet de la Grossa 2014
  • Ja s’han distribuït bitllets per un import de 7,6M d’euros, un 15% del total de loteria emesa per a aquest sorteig
Fotografia de l'entrevista
Loteria de Catalunya sortejarà els números 91114, 02014 i 01714  entre  els particulars interessats i els venedors del canal convencional i del canal complementari que ho desitgin, així ho ha anunciat la directora general de Tributs i Joc, Elsa Artadi, a l’“Entrevista del Diumenge” del canal 3/24 de TVC.
 
Una de les novetats d’aquest any ha estat que s’ha ofert la possibilitat de seleccionar números concrets i reservar-los a través del punt de venda o directament a la seu de Loteria de Catalunya (Via Laietana, 60). Això s’ha fet així amb tots els números disponibles, excepte amb aquests tres que ara se sortegen. “Aquests tres números ja van estar molt sol·licitats l’any passat, i aquest any també hi havia més demanda que oferta, per això s’ha decidit sortejar-los, perquè tothom tingui les mateixes possibilitats d’obtenir-los”, ha dit Artadi.
 
Segons ha explicat la directora, hi haurà un sorteig per cadascun dels tres números. “Cada número consta de 100 repeticions, 50 les sortejarem entre els venedors i la resta entre les persones que hagin participat via correu electrònic o via Facebook”, ha dit. Les persones  interessades en poder comprar un dels 50 bitllets del 91114 poden participar a través del correu electrònic grossa91114@gencat.cat o a través del Facebook de la Grossa: facebook.com/lagrossacat. Des del 21 de juliol i fins el proper 31 d’agost s’hauran de fer una foto amb un bitllet de La Grossa 2014 i enviar-la per algun dels dos canals.
 
El sorteig del 02014, el 20 d’octubre
 
El sorteig del 91114 se celebrarà el proper 1 de setembre i segons les bases que ha elaborat i publicat Loteria de Catalunya. Una vegada celebrat aquest sorteig, s’obrirà el termini de participació pel del número 02014, que anirà des de l’1 de setembre fins el 19 d’octubre. El sorteig d’aquest número se celebrarà el proper 20 d’octubre. I des del 20 d’octubre i fins el 23 de novembre hi haurà temps per participar en el sorteig del 01714, que es rifarà el proper 24 de novembre.
 
Avui diumenge 20 de juliol, ja s’han rebut comandes de la loteria Grossa de Cap d’Any per un import de més de 7,6 M d’euros, la qual cosa significa distribuir en tres setmanes més del 15% de l’emissió total dels bitllets d’aquest sorteig. “Aquest any hem corregit algunes disfuncions com el fet que l’any passat els números no venuts no es podien retornar, això està incentivant les comandes i les reposicions”, ha assegurat la responsable de Loteria de Catalunya.
 
D’altra banda, enguany hi ha més punts de venda i s’han afegit nous operadors a la comercialització de la Grossa de Cap d’Any. La Grossa es pot trobar en els més de 2.300 punts de venda que actualment comercialitzen tots els productes de Loteria de Catalunya. Com l’any passat, hi ha també un canal complementari de comerços aportats per les associacions i fundacions d’aquest sector de Catalunya i altres establiments.
 
“Totes les operadores comercials que l’any passat van vendre la Grossa ho tornaran a fer aquest any. A més, enguany s’han afegit dues importants operadores, com són El Corte Inglés i Panini, que són grans experts en distribució. També, aprofitant que la venda s’ha iniciat abans, la loteria es podrà trobar en alguns establiments turístics”, ha dit Artadi.
 
La pàgina web de Loteria de Catalunya (www.loteriadecatalunya.cat) té un localitzador de punts de venda, que permet trobar sobre un plànol els establiments més propers, introduint el codi postal. Per trobar números concrets, també a la pàgina web hi ha un altre localitzador que possibilita saber a quin punt de venda s’ha distribuït aquest número o si encara està al magatzem.
 
La Grossa, de festa major
 
Des del primer cap de setmana de juliol, la Grossa està visitant poblacions d’arreu de Catalunya. El divendres 25 de juliol visitarà la Festa del Renaixement a Tortosa i Sant Carles de la Ràpita. El 26 de juliol anirà a la festa major del Vendrell i a Torradembarra i Altafulla. Diumenge 27 de juliol, la Grossa serà a Blanes, Sant Pol de Mar i Mataró. Les visites per tot el territori s’allargaran fins a finals de setembre.  
 
ANNEX OPERADORS COMERCIALS CANAL COMPLEMENTARI:
 
·         ABC (Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya)
·         Associació Catalana de Supermercats i Distribuïdors (CAT-DIS)
·         Associació de càmpings i cases de vacances de la província de Barcelona
·         Associació de venedors de premsa de Barcelona i província
·         Bon Preu
·         Central de Serveis als expenedors de tabac, timbre i loteries
·         Comercial de serveis i assessorament per establiment
·         Confederació de Comerç de Catalunya
·         El Corte Inglés
·         Panini
·         PIMEC, Confederació de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya  
·         Turisme Rural Girona
·         Vídeo Joc MGA

1  

Imatges

Fotografia de l'entrevista

Fotografia de l'entrevista 2152

1  

Fitxers adjunts

Nota de Premsa

Nota de Premsa
PDF | 150