Empresa i Treball

La Generalitat atorga un préstec de 600.000 euros a Boí-Taull per garantir la seva suficiència econòmica

query_builder   23 juliol 2014 13:32

event_note Nota de premsa

La Generalitat atorga un préstec de 600.000 euros a Boí-Taull per garantir la seva suficiència econòmica

 
·        El consell d’administració d’Avançsa, òrgan depenent del Departament d’Empresa i Ocupació, en la seva reunió d’avui ha aprovat la concessió d’aquest préstec.
 
 
·      Empresa i Ocupació, també col·laborarà amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per tal de reparar la carretera a les pistes de Port Ainé
 
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha presidit aquest matí la reunió ordinària del Consell d’Administració d’Avançsa que ha aprovat concedir un préstec de 600.000 euros a Boí-Taüll per tal d’encarar la temporada amb suficiència econòmica. Aquest préstec  tindrà un tipus d’interès de mercat i es retornarà amb el 50% de la venda de forfets durant la temporada 2014/2015.
 
Aquesta operació s’emmarca en un pla de treball a més llarg termini que el Govern està dissenyant per tal de garantir la sostenibilitat de l’oferta d’esquí a l’Alta Ribagorça.
 
D’altra banda, el Departament d’Empresa i Ocupació aportarà 1,7 MEUR’s  per tal de reparar la carretera d’accés a Port Ainé. Aquesta aportació es farà a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, depenent del Departament de Territori i Sostenibilitat, i es preveu que la reparació de la carretera estigui enllestida abans de l’inici  de la temporada d’esquí.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia