Incasòl

L'INCASÒL comercialitza dos locals comercials al Maresme

query_builder   23 juliol 2014 14:31

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL comercialitza dos locals comercials al Maresme

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha llogat un local a l’Associació de Persones en Risc d’Exclusió Social d’Arenys, APRESA, situat a la promoció d’habitatges Pla dels Frares d’Arenys de Mar. El director de l’INCASÒL, Damià Calvet, i el president d’APRESA, Josep Maria López, han signat aquest matí el contracte de lloguer d’un local de 180m2, acompanyats per l’alcalde d’Arenys de Mar, Estanislau Fors.
 
APRESA és una associació sense ànim de lucre centrada en la  defensa  dels interessos i l'assessorament  de les persones en risc d'exclusió social. Ara, amb el nou local fan un pas endavant en la seva tasca i preveuen obrir el primer centre ocupacional d’Arenys de Mar, que constarà de dues aules  i un taller destinats a millorar la preparació de les persones i a la producció de productes artesans amb materials reciclats.
 
L’INCASÒL ha formalitzat, també aquest matí, la comercialització d’un altre local al Maresme, concretament a Sant Pol de Mar. En aquest cas, l’alcaldessa del municipi, Montserrat Garrido, i el director de l’INCASÒL, Damià Calvet, han signat l’escriptura de compravenda d’un local de gairebé 500m2, situat al carrer Roger de Flor.
 
L’Ajuntament de Sant Pol preveu destinar l’espai a la nova comissaria de la Policia Local, segons recull el nou Pla d’Equipaments municipal aprovat recentment. La comissaria actual es troba situada en un espai inadequat i aquest canvi permetrà reubicar-la en un lloc cèntric i accessible, per tal d’apropar més aquest servei al ciutadà.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 73

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia