• Permet accedir d’una manera immediata i molt visual als resultats de qualsevol contesa electoral celebrada al nostre país des del 1976
  • Les dades es poden consultar per província, comarca, municipi i districte i també es poden descarregar per ser tractades
Governació posa en marxa 'webelec', un espai web de consulta de l'històric de resultats electorals a Catalunya
El Departament de Governació i Relacions Institucionals, per mitjà de l’Àrea de Processos Electorals i Consultes Populars, ha posat en marxa webelec, un nou espai web des d’on es poden consultar els resultats de totes les eleccions celebrades a Catalunya des del 1976.
 
El web posa a la disposició de les persones interessades, ja siguin de l’àmbit acadèmic, els mitjans de comunicació o la pròpia ciutadania, tota la informació sobre resultats electorals d’una manera gràfica i immediata.
 
L’accés a les dades és ràpid i fàcil. Només cal seleccionar el tipus de convocatòria i l’any en què es va celebrar i en el mateix moment s’obtenen totes les dades: població, cens, nombre de meses electorals, participació, vots emesos, vots per candidatura, etc.
 
Les dades es presenten de forma molt visual, en taules i gràfiques, i es poden consultar per província, comarca, municipi i districte. Així mateix, a través d’un àgil sistema de descàrregues, es pot disposar d’aquests documents en format digital per al tractament de les dades.
 
Més informació:
Apartat de resultats electorals del web del Departament de Governació i Relacions Institucionals.