TES
Pere Padrosa, a l'esquerra, en la presentació d'aquest matí, a Figueres.
  • La flota d’autobusos s’amplia en 4 unitats, el que suposa 172 places més
  • S’obre un nou canal d’informació a través d’una app per a dispositius mòbils i tabletes
 
El director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, i el conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés, acompanyats de l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, han presentat aquest migdia les millores que fa la companyia aquest estiu. Sagalés, a través de la seva filial Barcelona Bus, millora les seves línies des de Barcelona (Santa Susanna i Calella) i Costa Brava (Blanes), amb una inversió d’1,6 milions d’euros. S’amplia la flota d’autobusos per aquest estiu amb 4 unitats, el que suposa 172 places més, s’intensifiquen les freqüències horàries i les connexions entre poblacions així com la millora dels canals d’informació de cara a l’usuari i l’ampliació de la gamma de títols de transport per aprofitar al màxim totes les rutes i línies que Sagalés i Barcelona Bus posen a l’abast dels viatgers.
 
 
Millores de servei i operatives:
  • S’amplia la flota d’autobusos per a operar aquestes línies en 4 unitats: 3 vehicles midis de 39 places i un de 55.
  • La línia que connecta el centre de la ciutat de Barcelona amb Girona i Figueres incorpora una nova expedició a primera hora del matí (8:30h) amb tornada a la tarda, tot facilitant al viatger poder passar el dia a qualsevol d’aquestes dues poblacions de la província de Girona.
  • Augment d’un 50% del número d’expedicions que connecten les terminals T1 i T2 de l’Aeroport de Barcelona amb Girona i Figueres. Amb aquest augment, hi haurà un total de 6 expedicions d’anada i 6 de tornada.
  • Intensificació de les connexions diàries (10 d’anada i 10 de tornada) entre les ciutats de Girona i Figueres per oferir millors horaris als viatgers perquè puguin gaudir de les dues destinacions turístiques.
 
  • Modificació i millora dels horaris de les línies que uneixen Girona/Figueres amb Lloret de Mar i Blanes.
 
 
Nous títols de transport
 
Es posen en circulació el One Day Pass i el Two Day Pass, targetes de transport per a totes les línies de Sagalés i Barcelona Bus amb un número il·limitat de viatges en un dia o dos, depenent de la modalitat.
 
Es crea una nova targeta de dia, el Girona/Figueres Day Pass orientada als turistes i viatgers ubicats a Blanes i Lloret de Mar perquè puguin fer viatges il·limitats durant un dia entre Blanes/Lloret de Mar i Girona/Figueres.
 
 
Informació a l’usuari
 
A més, tots els viatgers que ho desitgin poden descarregar-se l’app de Sagalés i consultar en qualsevol moment les línies, horaris i parades. A través de l’app, disponible per a Android, podran dissenyar el recorregut més adient, buscar la parada més propera a la seva ubicació o consultar els horaris de pas dels autobusos.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 123

Foto

Foto
JPG | 536