-
-
El director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern, ha formalitzat aquest matí un conveni  d’educació per la mobilitat segura pràctica amb l’ajuntament de Santa Margarida de Montbui. A l’acte també  hi ha assistit l’alcalde del municipi, Teo Romero. Durant la signatura, el director de l’SCT ha explicat que “aquest conveni tindrà un efecte directe sobre el civisme entre els més joves". D’altra banda, Romero ha destacat que “amb aquest acord podrem incrementar la feina que fem amb agents i educadors”.
 
L’objectiu principal d’aquest acord de col·laboració és complementar l’educació per a la mobilitat segura impartida a l’alumnat dels centres escolars del municipi durant el curs escolar. El conveni estableix que l’SCT proporciona materials i vehicles (bicicletes) per a la simulació d’unes vies públiques i participa en la realització d’aquestes intervencions pràctiques amb la cessió de monitors, els quals treballen conjuntament amb el personal que l’ajuntament destina a aquests tipus d’activitats. 
 
Convé destacar que l’SCT té una línia de treball amb infants i joves molt consolidada que consisteix en programacions, jocs, audiovisuals i altres materials per treballar als centres escolars de primària i secundària.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en pdf

Nota de premsa en pdf
PDF | 58