Ports

Ports de la Generalitat millora el passeig de fusta al port del Port de la Selva

query_builder   31 juliol 2014 11:21

event_note Nota de premsa

Ports de la Generalitat millora el passeig de fusta al port del Port de la Selva

  • La remodelació del passeig de fusta de Ribera renova el valor afegit de la façana marítima i de la integració del port a la vila
Ports de la Generalitat
La millora duta a terme ha suposat l’adequació de tot l’entarimat de fusta, les baranes i els suports al llarg del passeig marítim de fusta que va des de l’Ajuntament fins a les instal·lacions del Club Nàutic i uneix el port amb la vila. El passeig de fusta és un itinerari molt concorregut pels ciutadans i els turistes que els permet gaudir de vistes al Moll Gross i a la muntanya de Verdera.  El projecte, que ha tingut un cost de 60.000 euros, s’emmarca en el Pla d’inversions 2014-2017 de Ports de la Generalitat que s’executa durant quatre anys i suposarà una inversió publicoprivada de 95 MEUR en les 26 instal·lacions portuàries gestionades per l’empresa pública al llarg del litoral català, amb l’objectiu de dotar les instal·lacions de noves infraestructures i serveis per fer uns ports més competitius.
 
El passeig de fusta es va construir en dues fases. L’any 1990 es va fer el primer tram des de l’Ajuntament fins a la platja de Port Reig. L’any 2004 es va executar el segon, des de Port Reig fins a les instal·lacions del Club Nàutic.
 
 
31 de juliol de 2014

2  

Imatges

Passeig de fusta 1

Passeig de fusta 1 182

Passeig de fusta 2

Passeig de fusta 2 163

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 85

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia