Territori

Restriccions de trànsit a l'enllaç de la C-17 de Lliçà d'Amunt a partir de dilluns vinent per obres

query_builder   1 agost 2014 14:43

event_note Nota de premsa

Restriccions de trànsit a l'enllaç de la C-17 de Lliçà d'Amunt a partir de dilluns vinent per obres

  • Els treballs de millora de la connexió entre la C-17 i la BV-1432 comportaran la reducció d’un carril en el sentit Vic fins al 29 d’agost
Les obres de millora que el Departament de Territori i Sostenibilitat està executant a la connexió entre la C-17 i la carretera BV-1432, que uneix Granollers i Lliçà d’Amunt, comportaran afectacions al trànsit des de dilluns vinent, 4 d’agost, fins al 29 d’agost. Aquestes restriccions consistiran en l’ocupació d’un dels dos carrils de la C-17, sentit Vic, a l’entorn de l’enllaç de la C-17 de Lliçà d’Amunt, i es duran a terme en horari diürn, de dilluns a divendres.
 
Els treballs en execució tenen com a objectiu millorar la capacitat i la seguretat de l’actual enllaç, format per dos encreuaments en forma de T amb carrils centrals d’espera. Així, se suprimiran les interseccions actuals i la construcció en el seu lloc de dues noves rotondes. A més, se substituirà el ramal de sortida cap a la C-17 en sentit nord (Vic-Ripoll) per un de nou que permetrà una millor incorporació a la via i més fluïdesa en la circulació.
 
Els treballs també inclouran la construcció d’un nou vial des d’una de les rotondes previstes per accedir al sector industrial de Can Montcau. Les obres, que van començar el maig passat, tenen un pressupost de 3,1 MEUR.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 39

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia