Foto de l'acte
La directora territorial de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, ha lliurat avui a Riudoms la Medalla Centenària del Departament a les senyores Teresa Escoda i Carme Casanovas. L’acte s’ha celebrat a la Residència L’Onada, on actualment resideixen les dues homenatjades.
 
Teresa Escoda Barceló va néixer el 24 de juny de 1914 a Vandellòs. Es va casar l’any 1943 amb l’Enrique i va tenir una filla i, actualment, també té dos néts i cinc besnéts. Va treballar de brodadora i entre les seves aficions, hi ha el ganxet i la cuina.
 
Carme Casanovas Casanovas va néixer el 13 d’agost de 1914 a Tarragona. L’agost del 1942 es va casar amb el Pere i té un fill i dos néts.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.