Empresa i Treball

INDÚSTRIA

L'empresa catalana Do It Original desenvolupa un sistema per fabricar peces de roba dissenyades pels mateixos usuaris

query_builder   17 agost 2014 11:30

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

L'empresa catalana Do It Original desenvolupa un sistema per fabricar peces de roba dissenyades pels mateixos usuaris

·        A través d’un simulador creat per la mateixa empresa que permet visualitzar el resultat, el client pot combinar patrons i teixits per crear una peça única.
 
·        La confecció de la peça dissenyada es fa en el taller de costura Tailor&Co del centre comercial Pedralbes Centre i en un termini de 10 dies s’envia al client.
 
·        Do It Original és una de les empreses que participa enguany en el programa Start-Up Catalonia a l’acceleradora del Vallès. Aquest programa forma part de la iniciativa Catalunya Emprèn de la Generalitat.
 
L’empresa catalana de comerç electrònic Do It Original ha desenvolupat un simulador que permet als usuaris dissenyar les seves pròpies peces de roba. Amb aquesta eina, que permet incloure col·leccions de dissenyadors de moda externs, el client combina patrons i teixits de diferents col·leccions i en visualitza els resultats fins que en troba un que dóna solució a la seva necessitat.
 
Les peces de roba es confeccionen, una a una i segons les necessitats i preferències de l’usuari, en el taller de costura que la cadena de botigues d’arranjaments de roba Tailor&Co té al centre comercial Pedralbes Centre. Tailor&Co obre el seu taller al client perquè pugui comprovar la qualitat del teixit que ha triat i emprovar-se els models disponibles. La confecció de la peça es fa en un termini d’aproximadament 10 dies i s’envia a l’usuari que pot retornar-lo si no queda satisfet amb el resultat.
 
Do It Original va néixer el 2013 amb la idea d’aplicar la personalització del producte a les peces de roba tal com ja feien empreses fabricants de sabates o bosses de mà, entre d’altres. Tal com diu Carolina Delgado, CEO de l’empresa catalana, “amb Do It Original volem democratitzar la moda amb roba exclusiva a l’abast de tothom”, per això, l’empresa de Rubí confecciona “les peces artesanalment, una a una, segons les indicacions del client”. Do It Original enfoca el seu producte principalment a dones d’entre 24 i 50 anys que estiguin habituades a comprar per internet.
 
Amb només un any de vida i encara en fase de llançament, l’empresa rubinenca ha facturat fins ara prop de 4.000 euros, ha incorporat un treballador als dos que tenia inicialment i preveu crear un nou lloc de treball aquest 2014.
 
Per professionalitzar i fer créixer l’empresa, Do It Original participa en la segona edició del programa de la Xarxa d’Acceleradores Start-Up Catalonia que s’emmarca en la iniciativa Catalunya Emprèn de la Generalitat. L’empresa vallesana és una de les 17 companyies que treballen aquest any en l’acceleradora del Vallès per assolir els objectius de creixement, creació de llocs de treball, internacionalització i cerca de finançament que marca el programa.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia