• Fins a les 20.00 h d’avui diumenge, no s’ha registrat cap accident mortal de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que no s’ha registrat cap accident mortal de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest pont de tres dies, des de les 15.00 h de dijous 14 fins a les 20.00 h d’avui diumenge 17 d’agost a les 20.00 h.
 
Pel que fa a mobilitat, durant la tarda d’avui diumenge el trànsit s’ha desenvolupat en general amb fluïdesa al conjunt de les carreteres i autopistes catalanes. L’única retenció en el transcurs de la tarda ha estat la N-340 al Vendrell en sentit Tarragona. Tampoc hi hagut cap accident greu des de l’hora de dinar ni cap que hagi provocat problemes de viaris.
 
Ahir dissabte, durant el matí van haver-hi tres punts de lentitud a l’AP-7, que van ser les úniques retencions del dia: entre l’Agullana i Andorra i als peatges de Martorell i La Roca. Un parell d’accidents al migdia van ser dues de les incidències més destacables del dia: un accident a la N-340 a Torredembarra va obligar a desviar el trànsit momentàniament cap a l’AP-7 i a l’AP-7 a Sant Julià de Ramis un caravana bolcada va tallar dos carrils.
 
Pel que fa a les incidències més destacables de divendres, festivitat del 15 d’agost. Durant el matí només van haver-hi retencions a la N-145 de la Valls de Valira cap Andorra La Vella. I per la tarda. Diversos accidents van provocar problemes puntuals, per exemple: a l’AP-7 a Sant Sadurní d’Anoia on es van tallar dos carrils sentit Tarragona, a la N-230 a Les on es va haver de fer pas alternatiu, a la N-240 als Garidells que es va tallar en ambdós sentits i a la N-340 a Mont-roig del Camp on un accident també va obligar a fer pas alternatiu. A banda d’aquestes incidències provocades per accidents també cal destacar durant la tarda les retencions de la C-14 a Organyà cap Andorra i el tall d’una via local, la TV-7041 a Mont-ral, per un incendi forestal.
 
Per tal de garantir la seguretat viària a les carreteres catalanes durant aquest pont del 15 d’agost, la Divisió de Trànsit del cos de Mossos d’Esquadra ha posat en marxa un dispositiu especial de trànsit amb un total de 1.016 controls planificats (de velocitat, transport, casc i cinturó, i alcohol). I fins al 15 de setembre està en marxa el dispositiu ‘Pas de l’Estret’ per garantir la seguretat viària dels viatgers que es desplacen cap al nord d’Àfrica i també durant el trajecte de retorn d’aquests usuaris als països europeus on resideixen.
 
El Servei Català de Trànsit ha disposat diverses mesures especials de circulació, ordenació i regulació a la xarxa viària de Catalunya per tal de minimitzar les congestions durant aquest pont: a la C-65 a Cassà de la Selva (inversió prioritats a les rotondes), a la C-31 a rotondes la Nàutica i les Ovelles (inversió prioritats a les rotondes), a l’AP-7 Sud a Sant Celoni – La Roca (carril en sentit contrari), a la C-32 Sud a Arenys – Vilassar (carril en sentit contrari), a la C-32 Sud a Vilassar – Montgat (carril en sentit contrari), a l’AP-7 Nord a Vilafranca – Martorell (carril en sentit contrari) i a la C-32 Nord a Garraf – L’Hospitalet (carril en sentit contrari).

1  

Fitxers adjunts

Balanç cap de setmana 14-17 agost 2014

Balanç cap de setmana 14-17 agost 2014
PDF | 119