El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) ha organitzat diverses jornades i seminaris tècnics adreçats al sector agrari els propers dies arreu de Catalunya, dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) 2014, i col·labora i participa en altres.
 
Així, el director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Jaume Fabà, presidirà dissabte vinent, 23 d'agost, a les 19:00 hores, la presentació de la ‘VI Jornada de la carn i cuina del conill’, que tindrà lloc al Centre Cultural d’Artesa de Segre (Plaça de l’Ajuntament), i en el decurs de la qual se celebrarà el VI concurs gastronòmic ‘El conill a la cuina’, que enguany presenta, com a novetat, el premi ‘Cuina de conill junior’, en què hi podran participar els joves fins a 16 anys presentant un plat on l’ingredient principal sigui el conill, i que s’afegeix als tres ja existents: millor cassola de conill, el plat de conill més original, i l’arròs de conill.
 
Per la seva banda, el director dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Pere Vidal, serà l’encarregat de presentar, dijous, 28 d'agost, a les 9:00 hores, la ‘Jornada de camp de l'arròs’, una jornada tècnica de referència que es durà a terme a l’Estació Experimental de l’Ebre de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), del DAAM,  a Amposta (carretera de Balada, quilòmetre 1).
 
 
Altres jornades previstes:
 
Dimarts, 26 d'agost de 2014
16:30 hores
Ajuntament de Rialp
Plaça del Tornall, 1.
Rialp
 
Dijous, 28 d'agost de 2014
9:00 hores
Punt de trobada: Bàscula de la Cooperativa de Maials
Carrer Sindicat, 3.
Maials
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.