• A Montgat un home ha estat evacuat per intoxicació de fum
  • A l’incendi de Riells i Viabrea, una dona ha resultat ferida i ha estat evacuada en estat crític i un home ha estat evacuat amb caràcter menys greu
A les 22.31 hores d’ahir a la nit, els Bombers de la Generalitat van ser alertats d’un incendi a l’interior d’una casa al carrer Lluís Companys, número 18, a Montgat.
 
Segons els primers indicis el foc hauria estat causat en impactar un llamp sobre el quadre elèctric de l’immoble. Es van activar un total de quatre dotacions dels Bombers (tres camions i l’autoescala) que quan van arribar van comprovar que el foc ja havia estat apagat pel mateix propietari i van procedir a fer una inspecció.
 
El propietari, un home de 41 anys va ser traslladat per una ambulància del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) a l’Hospital de Can Ruti amb caràcter menys greu per intoxicació causada pel fum.
 
Fins al lloc també es van desplaçar efectius de la Policia Local.
 
Aquesta matí, a les 07.52 hores, els Bombers rebien l’avís d’un altre incendi d’una casa a la urbanització Can Plana de Riells i Viabrea, al carrer Sureres número 75.
 
Fins al lloc s’han desplaçat cinc dotacions dels Bombers (tres camions i dos vehicles de coordinació i suport) que a les 08.16 hores ja donaven l’incendi per controlat. El foc ha afectat la cuina de la casa.
 
Dues persones han estat traslladades a l’Hospital de Sant Celoni pel SEM, que ha desplaçat dues ambulàncies. Es tracta d’una dona de 94 anys evacuada en estat crític per cremades i intoxicació de fum i d’un home de 85 anys evacuat amb caràcter menys greu per inhalació de fum.
 
S’ha gestionat, a través de la Policia Local, la presència d’un tècnic municipal per tal de fer una inspecció de l’immoble per descartar possibles danys estructurals.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 23 d’agost de 2014
10.50 hores