• La versió catalana de la pel·lícula ha estat doblada amb el suport del Departament de Cultura
  • La cinta s’estrena en català a 26 sales d’arreu del país i Andorra 
Les noves aventures de la Caputxeta Vermella
El proper divendres, 29 d’agost, s’estrena als cinemes catalans la pel·lícula Les noves aventures de la Caputxeta Vermella, una comèdia d’animació en 3D dirigida per Mike Disa. El doblatge del film s’ha fet amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
 
El film és una continuació de La increïble però certa història de la Caputxeta Vermella. La trama gira al voltant de la Caputxeta Vermella, que, acompanyada del seu amic Llop, viurà diferents aventures amb l’objectiu de rescatar dons nens, Hansel i Gretel, segrestats per una bruixa dolenta.
 
El film s’estrenarà doblat al català a les següents 26 sales de Catalunya i Andorra: Yelmo Multicines Abrera (Abrera); JCA Cinemes Alpicat (Alpicat); Cinemes Amposta (Amposta); Cinemes Girona (Barcelona); Cinesa Diagonal (Barcelona); Cinesa Diagonal Mar (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Yelmo Cines Castelldefels (Castelldefels); Multicines Figueres (Figueres); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers - El Nord (Granollers); Multicines Bages (Manresa); La Calàndria (el Masnou); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cines Olot (Olot); L'Amistat (Premià de Mar); Cines Imperial (Sabadell); Odeón Multicines Girona (Salt); Multicines La Vailet (Sant Vicenç dels Horts); Ocine Tarragona - Les Gavarres (Tarragona); Cinemes Majèstic (Tàrrega); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); JCA Cinemes Valls (Valls); Multicines Sucre (Vic); Bosc Cinema (Vilanova i la Geltrú); Cinemes Illa Carlemany de Les Escaldes (Escaldes-Engordany, Andorra).
 
 
Tràiler en alta resolució:
 

1  

Fitxers adjunts

Les noves aventures de la Caputxeta Vermella

Les noves aventures de la Caputxeta Vermella
JPG | 1289