Servei Català de Trànsit

L'SCT demana extremar la precaució a la carretera durant la campanya de recollida d'arròs al Delta de l'Ebre

L'afectació viària s'allargarà fins a la primera quinzena d'octubre quan finalitza la sega

query_builder   8 setembre 2014 12:46

event_note Nota de premsa

L'SCT demana extremar la precaució a la carretera durant la campanya de recollida d'arròs al Delta de l'Ebre

L'afectació viària s'allargarà fins a la primera quinzena d'octubre quan finalitza la sega

El Servei Català de Trànsit (SCT) demana extremar la precaució a la carretera durant la recollida d’arròs al Delta de l’Ebre. Aquesta campanya, que s’inicia a mitjan d’aquest mes de setembre i s’allarga fins a la primera quinzena d’octubre, suposa la circulació a les carreteres d’un elevat nombre de maquinària agrícola, tractors amb remolc i màquines segadores.
 
Davant de les grans dimensions dels vehicles que realitzen la sega d’arròs i la velocitat reduïda a la qual transiten, l’SCT recomana als usuaris que redueixin la velocitat en les vies afectades, especialment en els trams de menys visibilitat, amb l’objectiu d’evitar topades i encalços.  A més, també s’insta a mantenir la distància de seguretat entre vehicles i a maniobrar amb precaució en casos d’avançament.
 
D’altra banda, els conductors d’aquesta maquinària agrícola, per tal d’evitar incidències, han de dur la senyalització lumínica específica del vehicle durant la circulació per les vies d’ús públic, tant de dia com de nit, per tal de ser vistos, i disposar també de miralls retrovisors per poder comprovar constantment la presència d’altres vehicles. És important circular a una velocitat que permeti controlar el conjunt de la maquinària i reduir-la en revolts. A més, convé recordar que només es poden transportar persones en els seients homologats, mai en els remolcs.
 
Es preveu que el període d’afectació es prolongui fins a la primera quinzena d’octubre, tot i que aquest fet depèn de les condicions meteorològiques. Les vies per les quals circularan els transports agrícoles i que es veuran afectades pels treballs de recollida de l’arròs són: N-340 (variant d’Amposta), C-12, TV-3454, TV-3454a,T-340, TV-3409, TV-3451, TV-3401, TV-3403, TV-3404, TV-3405, TV-3406 i TV-3408.

1  

Fitxers adjunts

pdf

pdf
PDF | 92

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia