Recerca i Universitats

El conseller Mas-Colell inaugura el curs universitari 2014-2015 a la Universitat de Lleida

query_builder   8 setembre 2014 19:02

event_note Nota de premsa

El conseller Mas-Colell inaugura el curs universitari 2014-2015 a la Universitat de Lleida

El conseller Mas-Colell durant la inauguració de curs 2014-15 a Lleida
El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, acompanyat del secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà, i del rector de la Universitat de Lleida (UdL), Roberto Fernández, ha inaugurat aquest migdia el curs acadèmic 2014-2015 del sistema universitari català en un acte celebrat a la Seu Vella de Lleida.
 
A l’acte inaugural també hi han assistit el director general d’Universitats, Lluís Jofre; el director general de Recerca, Josep M. Martorell; el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina; i el director de la Institució CERCA, Lluís Rovira. Així mateix, ha comptat amb la presència dels rectors de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat de Girona (UdG), la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Universitat Ramon Llull (URL), la  Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i la Universitat Abat Oliba (UAO).
 
Distincions Jaume Vicens Vives

En el decurs de l’acte s'han lliurat les distincions Jaume Vicens Vives a la Qualitat Docent Universitària, que atorga la Generalitat de Catalunya amb la finalitat de premiar l’excel·lència en la docència universitària. En l’edició d’enguany, s’han atorgat quatre premis individuals i dos de col·lectius, dotats cadascun amb 20.000 euros. A títol individual han rebut la distinció Jaume Vicens Vives els professors Joan Simon, de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona (UB); Elena Valderrama, del Departament de Microelectrònica i Sistemes Elèctrics de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); Josep M. Coll, de la Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull (URL); i Joseph Hopkins, director del Programa de Llengües de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).
 
Pel que fa als premis col·lectius, s’ha lliurat la distinció Jaume Vicens Vives als projectes Cetrencada i Emprendre. El projecte Cetrencada, encapçalat pel periodista Salvador Alsius, és una publicació multiplataforma del Taller Integrat de Periodisme del Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). El Projecte Emprendre està impulsat pel Departament de Pedagogia de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

2  

Fitxers adjunts

El conseller Mas-Colell durant la inauguració del curs universitari 2014-15

El conseller Mas-Colell durant la inauguració del curs universitari 2014-15
JPG | 246

Discurs conseller

Discurs conseller
PDF | 325

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia