• A partir de l’1 d’octubre es reforcen els serveis de la línia Tortosa-Barcelona i també de la Montsià-Barcelona, que guanyen un total de sis expedicions de dilluns a divendres cadascuna i dues els dissabtes
El Departament de Territori i Sostenibilitat millorarà les comunicacions amb autobús entre les Terres de l’Ebre i Barcelona amb més expedicions a les línies Tortosa-Barcelona i Montsià-Barcelona, operades totes dues per Hife, que guanyaran un total de sis expedicions cadascuna a patir de l’1 d’octubre.
 
El servei Tortosa-Barcelona, amb parada també a l’intercanviador de l’Aldea, passarà de les 14 expedicions actuals (7 d’anada i 7 de tornada) a 20 (10+10) de dilluns a divendres tot l’any. Pel que fa als dissabtes feiners de tot l’any es passarà de 8 expedicions (4+4) a 10 (5+5). El temps de recorregut és d’unes dues hores i quart.
 
La línia Montsià-Barcelona també passarà de les 14 expedicions actuals (7+7) de dilluns a divendres de tot l’any a 20 (10+10). I de 8 (4+4) els dissabtes feiners de tot l’any a 10 (5+5). Fa parada també a l’Aldea, Amposta, St. Carles de la Ràpita, les Cases i Alcanar. El temps del recorregut és d’unes tres hores.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 120