• El foc, que està controlat des de les quatre de la matinada, ha calcinat parcialment tres pisos
  • L’afectació de l’edifici és important i ha calgut evacuar-lo preventivament
  • No hi ha hagut cap veí ferit
 
Els Bombers de la Generalitat han rebut, a tres quarts de tres de la matinada, l’avís d’un incendi al carrer Torrassa, número 4, de Sant Adrià del Besòs (Barcelonès).
 
El foc, que s’ha donat per extingit en poc més d’una hora, ha començat pel pati exterior d’un dels baixos de l’edifici i s’ha desenvolupat verticalment cap als pisos superiors. Així, ha quedat afectat per foc el pis situat als Baixos-1a (el pati, una habitació i el saló), i també els pisos de sobre; el Primer-1a i Segon-1a (el balcó i una habitació a cadascun dels apartaments), mentre que la resta ha patit les conseqüències del fum.
 
Atesa la important afectació de l’immoble, amb cinc plantes i dos pisos per planta, ha calgut evacuar tot l’edifici com a mesura preventiva. Nou de les deu famílies veïnes han anat a passar la nit a cases de familiars, mentre que només una ha calgut ser reallotjada per l’Ajuntament.
 
En les tasques d’extinció han treballat vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat, amb el recolzament dels Bombers de Barcelona, que han desplaçat quatre vehicles.
 
Cal remarcar que no hi ha hagut cap veí ferit com a conseqüència de l’incendi. Un bomber del parc de Badalona s’ha fet mal al braç en caure-li una llosa de pedra al damunt i li ha provocat una contusió lleu.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 18 de setembre de 2014
07.30 hores