El director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell, ha assistit a la pregària interreligiosa en commemoració del Dia Internacional de la Pau que, com cada any, organitza la Comunitat Bahá'í de Terrassa. Ha tingut lloc el 16 d’octubre a la seu local d’aquesta confessió religiosa, al carrer de l'Hoquei, 161.
Generalitat de Catalunya
L'acte s’ha emmarcat en els textos de la fe Bahá'í segons la qual “la pau no només és possible sinó que és inevitable. Que podem fer cadascú de nosaltres per assolir-la? No existeix una sola ànima que la seva consciència no doni testimoni que en aquest dia no hi ha en el món afer més important que la pau universal” (‘Abdu’l- Bahá).
 
Amin Egea, membre de la Comunitat Baha’i, ha recordat que “la pau no és una utopia, que s’ha de construir entre tots. Comença a la família, després a la comunitat on vivim, després a la nostra ciutat, nació, continent, etc. I que tots hem de treballar per aquest fi.”

L’acte ha congregat representants de diverses confessions: associació Brahma Kumaris, Alfred Matarí; comunitat jueva, Jorge Burdman; església catòlica, mossèn Jordi Fàbregas; església evangèlica baptista Bethel de Terrassa, pastor David Muniesa; comunitat Musulmana, Mustafa Ben al Fassi; comunitat budista Casa del Tibet, Robin i Maria; i la comunitat Bahá'í, Estrella Chica. A més, han assistit membres de la Fundació Cultura de Pau i de l’Associació Unesco pel diàleg interreligiós. L’acte el va cloure la regidora de Ciutadania, Drets Civils i Polítiques Socials d'Habitatge, Lluisa Melgares, en nom de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart.