• La mostra s’inaugura el 19 de setembre a la Sala Antoni Garcia del Museu de Tortosa, on romandrà fins al 16 de novembre 
  • L’exposició posteriorment es podrà visitar a Manresa, Mollet del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Alella, l’Hospitalet de Llobregat i Terrassa, en el marc del programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura
Cartell de l'exposició
Demà divendres, 19 de setembre, a les 19.30 hores, s’inaugurarà al Museu de Tortosa l’exposició itinerant “Tom Carr. Ecos de Carles Buïgas”. La mostra es podrà visitar fins al 16 de novembre a la Sala Antoni Garcia del Museu de Tortosa.
 
Produïda pel Departament de Cultura amb la col·laboració del Museu d’Art de Cerdanyola i comissariada per Fina Duran, la mostra recull la mirada de Tom Carr sobre l’obra de Carles Buïgas, amb l’aportació creativa del TCteamwork (format per Tom Carr conjuntament amb dos joves artistes, Massimiliano Moro i Lourdes Santandreu Planas)
 
L’exposició “Tom Carr. Ecos de Carles Buïgas” uneix l’obra de dos artistes (Tom Carr i Carles Buïgas) que, des d’èpoques molt diferents, han treballat el tema de la llum. El diàleg entre aquests artistes esdevé l’eix principal de la mostra. Per mitjà d’un seguit de projeccions, l’exposició mostra l’anàlisi de les formes i de les parts integrants de l’obra de Buïgas (llum, forma, color i aigua) que Tom Carr fa des de la mirada actual.
 
El treball de recerca al voltant de les formes de la llum es complementa amb un taller portat a terme pel TCteamwork i amb una intervenció escènica a càrrec del grup de dansa Big Bouncers.
 
El recorregut de l’exposició
“Tom Carr. Ecos de Carles Buïgas” és una de les mostres itinerants que el Departament de Cultura produeix i ofereix als municipis amb la voluntat d’acostar l’art contemporani als ciutadans i ciutadanes, en cooperació amb els ens locals.
 
Després de la seva estada al Centre Cultural El Carme de Badalona, municipi en què es va inaugurar el maig de 2014, l’exposició es podrà veure al Museu de Tortosa fins al 16 de novembre de 2014 i, posteriorment, es podrà visitar a Manresa, Mollet del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Alella, l’Hospitalet de Llobregat i Terrassa.
 
 
Cliqueu aquí per a més informació sobre l’exposició.