El delegat, Fernando Brea s’ha reunit amb l’alcalde de Sant Pere de Ribes, Lluís Giralt, i altres membres del Consistori, per tractar temes d’interès d’àmbit municipal.
viisita institucional a Sant Pere de Ribes. Moment de la reunió de treball
El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, ha fet una visita institucional a Sant Pere de Ribes on ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, Lluís Giralt, i el regidor de Governació i Mobilitat, Francesc Pérez, la regidora de Promoció Econòmica, Hisenda i Organització Interna, Anna Gabaldà, i el regidor d’Urbanisme, Medi Ambient, Habitatge i Patrimoni, Joan Garriga.
 
Durant la reunió han tractat diversos temes entre els quals destaquen la logística prevista per la consulta del 9 de novembre, el PUOSC, les obres de la seu antiga de l’Ajuntament i les urbanitzacions, entre d’altres.
 
En declaracions a mitjans comarcals, el delegat ha manifestat que el fet que el Consistori estigui adscrit a l’AMI implica que serà un Ajuntament col·laborador en el procés logístic de la consulta. I ha afegit, però, que tot està pendent de la publicació de la llei de consultes aprovada pel Parlament que ha de donar cobertura legal per fer la consulta.
 
Pel que fa a les urbanitzacions, Brea ha manifestat que cal seguir treballant per solucionar els problemes però que degut a les restriccions pressupostàries, els temps d’execució són més lents. També s’ha tractat del finançament del PUOSC i les obres de la seu antiga de l’ajuntament.
 
Per acabar, el delegat ha afirmat l’afectació de la LRSAL en el desenvolupament en l’àmbit dels serveis socials. Es tracta, ha dit, de veure com poden desencallar i sortejar els entrebancs que aquesta llei està provocant sobretot als ens locals. Ha destacat que el que s’intenta es preservar tota la cobertura social que es fa a través dels ajuntaments i que aquesta llei posa en alguns casos algunes traves. Per la seva part, l’alcalde ha afegit traves petites però que tenen un impacte important.
 
L’alcalde ha agraït la visita del delegat a Sant Pere de Ribes, perquè això permet poder parlar amb tranquil·litat de diferents temes que afecten al municipi i que ens dóna molta tranquil·litat el tracte directe i ens va molt bé,  ha dit Giralt.
 
Ambdós han destacat la col·laboració entre les dues administracions i la bona entesa i coordinació entre elles.
 
Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona
 
Barcelona, 22 de setembre de 2014