Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Agricultura crea el Premi Ruralapps

query_builder   2 octubre 2014 09:23

event_note Nota de premsa

Agricultura crea el Premi Ruralapps

L’objectiu és impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari
 
S’estableixen dues modalitats, dotades de 3.000 euros cadascuna
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) ha creat el Premi Ruralapps amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari o rural. En aquest sentit, es premiaran les dues millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agrari, alimentari o rural.
 
S’han establert dues modalitats del premi, dotades amb 3.000 euros cadascuna:
 
-       Ruralapps-ciutadania, per a l’app destinada a oferir solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania i que facilitin l’accés a la informació, en l’àmbit agrari, alimentari i/o rural.
 
-       Ruralapps-professional del sector, per a l’app destinada a oferir solucions tecnològiques innovadores als/a les professionals del sector agrari, alimentari i rural, i que millorin els processos de producció i de gestió, l’eficiència interna, la seguretat, la traçabilitat, la comercialització, la informació o el posicionament al mercat, tant a nivell d’empresa com de persona, abastant des del procés de producció del producte fins a la comercialització.
 
Aquest premi està destinat a les empreses amb seu social a Catalunya que hagin desenvolupat una aplicació mòbil funcional per als sectors agrari, alimentari o rural. Les apps presentades poden ser de nova creació o bé estar en una fase comercial durant els darrers dos anys.
 
Les candidatures, que es podran presentar fins al 15 d’octubre, les examinarà un comitè de persones expertes, que actuarà com a jurat. Aquest estarà constituït per tres persones representants del DAAM, tres de la fundació privada sense ànim de lucre Barcelona Digital Centre Tecnològic, i el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries.
 
El premi es lliurarà en el marc de l’acte de lliurament del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA).
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia