Direcció General de Comunicació

Altres acords del Govern

Altres acords del Govern

query_builder   7 octubre 2014 15:29

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

El Govern aprova el decret de regulació de les distincions atorgades per l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya
 
El Govern ha aprovat avui el decret de regulació de les distincions atorgades per l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC). Aquestes distincions aniran adreçades a reconèixer especials mereixements, circumstàncies singulars o serveis prestats d’aquelles persones que, de manera individual o col·lectiva, han col·laborat amb l’ISPC en les funcions de formació, estudi i recerca en l’àmbit de la seguretat o s’han distingit de manera destacada en aquests àmbits.
 
Les distincions, que podran ser individuals o col·lectives, tindran un caràcter honorífic sense cap tipus de dret econòmic i es concediran anualment. Així mateix, aquests reconeixements també podran ser revocats en cas que es produeixin fets que posin de manifest una conducta o actuació que comporti indignitat o demèrit de la persona o entitat guardonada.
 
Per tal de valorar a qui s’atorguen les distincions, es reunirà la Comissió de Valoració presidida per la direcció de l’ISPC i integrada per representants dels diferents òrgans i àrees de l’Institut.
 
El Govern ratifica la reducció del capital social de la Societat Catalana de Petrolis (PETROCAT)
 
El Consell Executiu ha ratificat l’acord adoptat per la Junta General Extraordinària i Universal d’Accionistes de la Societat Catalana de Petrolis, SA (PETROCAT), de reducció del capital social de la companyia, per tal de restablir el seu equilibri patrimonial. Amb aquest acord, el Govern facilita la reestructuració de l’accionariat del capital social de l’empresa, on la Generalitat, per mitjà de l’ICAEN, manté la seva continuïtat conservant el 10% de les accions.
 
Un cop realitzada aquesta reestructuració i atenent l’acord adoptat per la Junta General Extraordinària i Universal d’Accionistes de PETROCAT, 26 de març de 2014, la Generalitat, a través de l’ICAEN, i Repsol, després d’adquirir la participació de CEPSA, passen a ser els representants de la titularitat accionarial de la companyia.
 
El Govern impulsa l’esport federat a Catalunya
El Govern ha aprovat atorgar, a través del Consell Català de l’Esport, una subvenció de 806.000 euros a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) amb la finalitat de finançar les activitats dutes a terme per aquesta entitat esportiva durant l’any 2014.
Amb aquest ajut es vol potenciar les federacions esportives, divulgar l’esport català en els mitjans de comunicació i promoure internacionalment l’esport català.
Des de la seva constitució, l’any 1985, la UFEC i la Generalitat han col·laborat per impulsar diferents programes esportius, seguint els principis de coordinació i col·laboració entre el Govern i les entitats esportives que preveu la Llei de l’esport.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia