Ferrocarrils

UT111

FGC ven i subhasta per internet material de les unitats de tren de la sèrie 111

query_builder   20 octubre 2014 10:24

event_note Nota de premsa

FGC ven i subhasta per internet material de les unitats de tren de la sèrie 111

  • Les persones interessades poden escollir entre una àmplia gamma d’elements que van des de velocímetres, panys de porta, finestres, seients, fins a un tren sencer.
  • La venda i subhasta es fa a partir d’avui a través del portal de venda per Internet eBay.
  • FGC preservarà una unitat de tren de la sèrie 111 com a material històric.
UT111
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha impulsat una campanya de venda i subhasta de material ferroviari per internet amb motiu de la retirada del servei de les unitats de tren de la sèrie 111, com a conseqüència de l’entrada en servei de les noves unitats de tren de la sèrie 113 a les línies S1 Terrassa, S2 Sabadell i L6 Reina Elisenda, i de la sèrie 114 a la línia L7 Av. Tibidado del Metro del Vallès.

L’entrada en servei de les noves unitats de tren ha comportat la retirada progressiva com a material comercial de les unitats de la sèrie 111, construïdes a l’inici dels anys 80, que seran desballestades, amb l’excepció d’una unitat, que es preservarà com a material històric en el patrimoni d’FGC.

FGC impulsa aquesta iniciativa, pionera en l’àmbit estatal, per tal de satisfer l’interès que, pel seu valor històric o sentimental, pugui despertar en diferents col·lectius, com les associacions d’amics del ferrocarril, treballadors i ex-treballadors ferroviaris, ajuntaments i públic en general.

La Société Nationale des Chemins de Fer Français (SCNF) ja va realitzar una experiència similar l’any 2012, quan van organitzar una subhasta de parts d'un tren de la sèrie Z6100. En el cas concret d’FGC, es tracta de la primera venda/subhasta online de material d’aquest tipus.

Les persones interessades poden comprar o entrar en una subhasta pels diferents elements provinents de les unitats 111 a partir d’avui a través del portal eBay, inicialment en una acció destinada al mercat nacional.

Per accedir a la pàgina web on consultar els diferents elements i procedir a la compra cliqueu el següent enllaç: http://www.ebay.es/usr/fgc_ferrocarrils.


Els elements que es poden adquirir

L’estoc disponible arriba a prop de 500 unitats i els preus varien entre els 25€ i els 200€, en funció de l’element.

Els interessats poden comprar, entre d’altres, velocímetres, panys de porta, seients, ràdios, pedals, para-sols, desbloqueig de portes, portes, tiradors d’alarmes, finestres, portaequipatges, botoners de portes.

La campanya inclou la possibilitat de participar en una subhasta per adquirir un tren sencer amb un preu de sortida de 42.860€. A més, també se subhastaran per separat tres cotxes de tren amb un preu a partir de 12.405€ en funció del tipus de cotxe. El termini per participar en aquesta subhasta és de 10 dies.   


Una campanya de comunicació centrada en el valor sentimental

Per a donar a conèixer aquesta iniciativa, FGC ha dissenyat una campanya de comunicació centrada en el valor sentimental que tenen per als usuaris els trens de la sèrie 111.

Així el missatge transmet a les persones que puguin estar interessades el fet que ara poden disposar a casa de tots aquells elements que durant anys han format part dels seus viatges en tren.

Entre d’altres suports, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya difondrà aquesta campanya mitjançant els seus comptes corporatius de Twitter i Facebook i amb adhesius publicitaris a l’interior dels trens. 

2  

Imatges

Imatge

Imatge 5328

Imatge

Imatge 5313

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 268

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia