Moment durant la signatura al llibre d'Honor de l'Ajuntament de Viladecavalls
Foto durant la signatura del llibre d'Honor
El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, ha visitat, aquest matí, el municipi de Viladecavalls, on s’ha reunit amb l’alcaldessa, Cesca Berenguer, i amb membres del Consistori per tractar temes d’interès del municipi.
 
Un cop finalitzada la reunió, el delegat ha signat el llibre d’Honor de l’Ajuntament.  Durant la reunió, s’han tractat diversos temes destacant-ne el quart cinturó i l’accidentalitat de la C-58.
 
Pel que fa als treballs del quart cinturó, les obres que han estat paralitzades des del 2010, finalment el Ministeri de Foment ha pressupostat per l’any vinent en 12MEuros. El delegat i l’alcaldessa han manifestat que, gràcies a la pressió que han fet les dues institucions, les obres es podran reprendre i que malgrat s’allargaran en el temps l’acord és que hi hagi continuïtat. Tal i com ha recordat l’alcaldessa, les obres depenen de la planificació del Ministeri de Foment per als propers anys.
 
Un altre tema important que s’ha tractat és l’accidentalitat de la C-58 al seu pas per Viladecavalls. El delegat ha declarat que en “no ens podem permetre al país tenir tants morts en una carretera com aquesta”, i que malgrat s’hagin posat algunes mesures com radars encara cal treballar més i estudiar juntament amb la direcció general de Trànsit i carreteres a veure quines solucions es poden dur a terme.
 
Altres temes tractats són la previsió de pagaments de la Generalitat a l’Ajuntament i el procés participatiu del 9-N. Respecte aquest últim, el delegat ha manifestat que l’Ajuntament de Viladecavalls posarà totes les facilitats per què qui vulgui participar ho pugui fer amb tota normalitat.
 
 
Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona
 
Barcelona, 22 d’octubre de 2014