Delegació a les Terres de l'Ebre

Xavier Pallarès: "És un orgull que tots els ajuntaments de les Terres de l'Ebre, a excepció d'Horta de St. Joan, s'involucren activament en el procés participatiu del 9N"

query_builder   23 octubre 2014 14:33

event_note Nota de premsa

Xavier Pallarès: "És un orgull que tots els ajuntaments de les Terres de l'Ebre, a excepció d'Horta de St. Joan, s'involucren activament en el procés participatiu del 9N"

  • Els ciutadans ebrencs podran exercir el dret a decidir en els més de 50 locals, amb uns 150 punts de participació
El delegat del Govern, amb la directora territorial de Governació i el director territorial d'Ensenyament, presenten el dispositiu a les Terres de l'Ebre
La Delegació Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre ha centralitzat la recollida de la documentació, en què cadascun dels ajuntaments es comprometen a posar a disposició de la Generalitat de Catalunya els equipaments municipals, per tal que el dia 9 de novembre els ebrencs puguin votar en el procés de participació ciutadana.
 
En aquest sentit, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, es mostra molt satisfet de l’excel·lent col·laboració de tots els ajuntaments de les Terres de l’Ebre “que s’han involucrat activament en el procés participatiu del proper 9N i han posat a disposició espais municipals perquè els seus ciutadans puguin exercir el seu dret a vot, a excepció d’Horta de St. Joan, en què els seus veïns també hauran de traslladar-se fins a l’institut de Gandesa”. Així, ha avançat que diverses entitats i particulars s’estan organitzant per poder facilitar el seu desplaçament amb un servei de bus especial per als hortalans que vulguin votar en el procés participatiu i democràtic.
 
De moment, les Terres de l’Ebre compten amb més de 50 locals i uns 150 punts de participació, “si bé aquest és un procés gran i complex, que no s’havia fet mai al nostre país i que anem seguint dia a dia en el seu desplegament” – ha explicat el delegat del Govern.
En concret, els punts de participació o meses que es distribuiran arreu del país comptaran:
  • Un president i dos interventors voluntaris, els quals seran els encarregats de registrar els participants, que hauran d’exercir el dret a vot amb el DNI i la signatura
  • Voluntaris suplents, per cobrir les possibles baixes de darrera hora dels presidents o interventors
  • Un gestor de mesa, per suplir a qualsevol de les tres persones en moments puntuals
  • Un coordinador de procés, per facilitar l’accés dels participants
  • Un coordinador local, que s’encarregarà obrir i tancar els locals i responsabilitzar-se del material

Tot el material que es necessitarà per als punts de participació serà distribuït des de la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre que, a més a més, del 10 de novembre fins el 25 de novembre, durant els dies hàbils, es convertirà en un nou punt de participació per a totes aquelles persones que no podran votar el 9N.

 

1  

Imatges

El delegat del Govern presideix la reunió de treball amb els representants territorials i comarcals pel dispositiu del 9N a les Terres de l'Ebre

El delegat del Govern presideix la reunió de treball amb els representants territorials i comarcals pel dispositiu del 9N a les Terres de l'Ebre 319

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia