Estrenes en català
Els films Tip top i Coherence arriben avui als cinemes en versió original subtitulada en català. La subtitulació dels dos films té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
 
Tip Top, basada en la novel·la de l’escriptor britànic Bill James, és una comèdia francesa sobre la investigació de la mort d’un testimoni, que porten a terme una inspectora i la seva ajudant en una comissaria provincial. La pel·lícula es va presentar al Festival de Cannes de 2013 a la secció "Quinzaine des réalisateurs". El film es podrà veure als Cinemes Girona (Barcelona) i l’Espai Funatic (Lleida) a partir d’aquestes setmana, i la setmana vinent, al Cinema Rambla de l'Art (Cambrils).
 
Coherence és un thriller psicològic i de ciència ficció dirigit per James Ward Byrkit en què un grup d’amics es reuneix per sopar la nit que es preveu el pas d’un cometa. Durant el sopar recorden el que va succeir a Finlàndia a començaments del segle XX, quan el pas d’un cometa va desorientar completament els habitants d’un poble. El film es projecta als Boliche Cinemes (Barcelona) i al Cinema Catalunya (Terrassa).
 
Podeu trobar més informació a http://www.gencat.cat/llengua/cinema
 
Teniu els tràiler en alta resolució: