• Fins a les 20.00 h d’avui diumenge s’ha registrat un accident mortal de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que s’ha registrat un accident mortal de trànsit amb una víctima mortal a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest cap de setmana, des de les 15.00 h de divendres 24 fins a les 20.00 h d’avui diumenge 26 d’octubre.
 
El sinistre s’ha produït aquesta tarda a la C-13 a Camarasa (La Noguera, Lleida) quan un turisme amb dos ocupants s’ha sortit de la via. Per causes que encara s’estan investigant, com a conseqüència de la topada, i segons dades del SEM, ha mort una dona de 80 anys i ha quedat ferit molt greu un home de 65 anys que ha estat traslladat amb helicòpter a l’hospital Arnau de Vilanova.
 
Pel que fa a la mobilitat, les vies més transitades del retorn del cap de setmana d’aquest diumenge a la tarda són sobretot l’AP-7 entre Llinars del Vallès i la Roca del Vallès, l’AP-7 a Sant Sadurní d’Anoia, l’A-2 a Pallejà, l’A-2 a Castellbisbal (per un accident), la C-17 a Lliçà de Vall i Tagamanent, i la C-32 a Sant Boi del Llobregat.
 
En el transcurs de tot el cap de setmana, el Servei Català de Trànsit i la Divisió de Trànsit dels Mossos d’Esquadra ha habilitat un dispositiu especial de trànsit per garantir la seguretat dels participants i espectadors del 50è Ral·li Catalunya-Costa Daurada. La cursa va començar divendres amb la primera etapa i hi ha finalitzat aquest matí amb restriccions a: divendres, 24 d’octubre (de 07.00 a 17.30 h) al tram: Gandesa– La Fatarella; dissabte, 25 d’octubre (de 08.00 a 17.35 h) al tram: Tivissa – Coll de Fatxes; i avui diumenge (de 06.30  a 13.30 h) al tram: La Mussara – Riudecanyes.
 
Amb l’objectiu de  minimitzar les complicacions viàries durant la tornada d’avui s’han instal·lat diverses mesures especials d’ordenació i regulació del trànsit a la C-16 a Cercs i Berga i també a la C-55 entre Castellgalí i Manresa, en sentit sud.
 
Ahir dissabte, la circulació va ser en general fluida a la majoria de la xarxa viària catalana.

1  

Fitxers adjunts

Balanç cap de setmana 24-26 octubre 2014

Balanç cap de setmana 24-26 octubre 2014
PDF | 117