• Un incendi afecta l’ascensor d’un edifici de Tarragona
  • Una quarantena de veïns desallotjats i una persona intoxicada lleu en l’incendi d’un pis a Sant Boi de Llobregat
  • Incendi a l’interior d’una fàbrica de Parets del Vallès
Un incendi afecta l’ascensor d’un edifici de Tarragona (Tarragonès)
 
A les 22.32 hores d’ahir a la nit, els Bombers de la Generalitat van ser alertats d’un incendi en un immoble de la Rambla Vella, número 19, de Tarragona.
 
Fins el lloc es van desplaçar quatre dotacions dels Bombers (dos camions, l’autoescala i un vehicle de comandament) que van comprovar que el foc afectava l’ascensor de l’edifici. A les 23.01 hores ja donaven el foc per apagat i els efectius van procedir a ventilar l’edifici. Preventivament van ser desallotjats sis veïns, quatre dels quals van ser atesos pels efectius sanitaris del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) per intoxicació lleu causada pel fum.
 
A la mitjanit, i un cop finalitzada la ventilació, els veïns han pogut retornar als seus domicilis.
 
Fins al lloc també es van desplaçar efectius del cos dels Mossos d’Esquadra.
 
 
Una quarantena de veïns desallotjats i una persona intoxicada lleu en l’incendi d’un pis a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat)
 
Els Bombers eren alertats, a les 23.00 hores de la nit, d’un altre incendi en uns baixos, al carrer Riera Gasulla, número 10, a Sant Boi de Llobregat.
 
Es tracta d’un immoble de quatre plantes i baixos, amb un total de 16 pisos. Com a mesura preventiva es van desallotjar 42 veïns de l’edifici i es van confinar els quatre inquilins de l’àtic.
 
A les 23.27 hores els Bombers, que van desplaçar set dotacions (quatre camions, l’autoescala i dos vehicles lleugers), ja donaven el foc per controlat. L’incendi va cremar una habitació dels baixos i la resta del pis va quedar afectat pel fum. A més, el foc també va afectar el balcó d’un pis de la primera planta i el fum l’escala de l’immoble.
 
Al voltant de les 23.45 hores, els veïns ja van poder retornar als seus domicilis, acompanyats per efectius dels Bombers, excepte els de la planta baixa, que van ser reallotjats per l’Ajuntament.
 
Una menor de 16 anys va resultar intoxicada lleu i va ser evacuada pel SEM a l’Hospital de Sant Boi.
 
Fins al lloc també s’hi van desplaçar efectius de la Policia Local.
 
 
Incendi a l’interior d’una fàbrica de Parets del Vallès (Vallès Oriental)
 
Poc després de la mitjanit, a les 00.27 hores, els Bombers rebien l’avís d’un incendi a l’interior d’una fàbrica al polígon industrial Sector Autopista de Parets del Vallès.
 
Fins al lloc s’han desplaçat un total de sis dotacions (tres camions, l’autoescala i dos vehicles lleugers) i l’ambulància del GEM (Grup Emergències Mèdiques) dels Bombers. El foc ha cremat un armari de connexions a la sala de transformadors de l’empresa. Cap persona ha resultat ferida. A l’arribada dels efectius de Bombers, els treballadors que ens aquells moments es trobaven a l’interior de la fàbrica ja havien estat desallotjats amb caràcter preventiu.
 
També s’hi han desplaçat efectius del SEM i de la Policia Local.
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 28 d’octubre de 2014
08.00 hores