Direcció General de Comunicació

El Govern aprova una aportació de 4,4 milions d'euros per al finançament del Pla Estratègic i de Viabilitat del Liceu

query_builder   28 octubre 2014 15:04

event_note Nota de premsa

El Govern aprova una aportació de 4,4 milions d'euros per al finançament del Pla Estratègic i de Viabilitat del Liceu

 
  • La mesura concreta el compromís de la Generalitat per amortitzar el dèficit de l’entitat
 
El Govern de la Generalitat ha autoritzat el Departament de Cultura a aportar 4.438.000 d’euros a la Fundació del Gran Teatre del Liceu, per al finançament i l’execució del seu Pla Estratègic i de Viabilitat 2014-2017. D’aquesta manera el Govern dóna compliment al seu compromís de finançar el dèficit del Liceu, com a Administració present al Patronat de la seva Fundació.
 
L’aplicació del Pla estratègic i de Viabilitat 2014-2017 del Gran Teatre del Liceu requereix un seguit d’aportacions extraordinàries per part de les diverses administracions públiques que formen part de la seva Fundació. Aquestes aportacions estan establertes actualment en 11.095.000 euros i, segons estableix el mateix Pla Estratègic del Liceu, està previst materialitzar-ho en dos exercicis: 9.151.000 euros aquest any 2014 i 1.944.000 euros el 2015.
 
De l’import total del dèficit, 11 milions d’euros seran aportats per les diverses administracions públiques que formen part del Patronat de la Fundació del Gran Teatre del Liceu segons els percentatges establerts en el seus estatuts. En concret, les aportacions de les diverses administracions es materialitzen d’acord amb els percentatges establerts en els estatuts de la Fundació. Així, el Govern de l’Estat aportarà el 45 per cent del total, el Govern de la Generalitat, el 40 per cent; l’Ajuntament de Barcelona, el 10 per cent, i la Diputació de Barcelona, el 5 per cent.
 
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia