• Ha inaugurat la segona jornada de màrqueting educatiu i fira de serveis educatius
foto petita
La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, afirma que només "ens podem plantejar el servei educatiu que porti implícita la qualitat". La titular del departament ha fet aquesta afirmació en l'acte inaugural de la segona jornada de màrqueting educatiu i fira de serveis que es realitza durant tot el dia a la Farga de l'Hospitalet.
 
Irene Rigau ha afirmat que "tot el que sigui posar en relleu el valor de l’educació és un acte important pel país, pel centre docent i per a cada infant" i per aquest motiu és important saber usar noves eines de comunicació per als nous temps. Ha assegurat que la comunicació és un tema important i "hem de donar resposta a nous reptes"; tenir en compte què s’ofereix als alumnes i a la família "perquè rebem l'infant als 3 anys i el deixem a 12-16 o 18 anys".
 
La consellera ha insistit que fins i tot en el màrqueting i la comunicació educativa, els alumnes són el més important del sistema i per aquest motiu els adults i el mestre especialment ha de ser exemple i referent dels alumnes. 
 
També s'ha referit a la pluralitat educativa per tal que les famílies puguin triar per sobre de la titularitat de cada centre. En aquest punt ha explicat que cal fer arribar a les famílies les bondats dels diferents projectes que hi ha al país però sempre sota de l'aval del bon funcionament dels centres.
 
 
 
 
30 d’octubre de 2014