Moment de la jornada
Moment de la jornada
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) a les Terres de l’Ebre, Pere Vidal, i la directora de l’ICAEN, Maite Macià, van obrir el passat divendres, a Amposta, la jornada dedicada al ‘Programa de dones del món rural i marítim de Catalunya 2013-2015’ en el marc dels actes de celebració del Dia Internacional de la Dona Rural 2014.
Durant la jornada, durant la qual es va presentar el Programa de dones del món rural i marítim de Catalunya 2013-2015 elaborat pel Departament, es va incidir especialment en l’escassa presència de la dona en els àmbits de decisió del món rural cooperatiu.
 
Seguidament, va tenir lloc una taula col·loqui amb la participació de diferents membres de cooperatives i associacions del Montsià. Durant el debat  es va posar de manifest la necessitat d’incrementar la presència de dones en els consells rectors com a clau per a la millora de la competitivitat del sector agrari cooperatiu.
 
La cloenda va anar a càrrec de Carme Valls, coordinadora Territorial de l’Institut Català de les Dones a les Terres de l’Ebre. Valls va destacar la importància d’accions com aquesta jornada i el foment de mesures que contribueixin a potenciar el paper protagonista de les dones en la millora econòmica, empresarial, social i cultural de les àrees rurals d'arreu.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Imatges

Moment de la jornada

Moment de la jornada 68