• El segon premi ha estat per a Xavier Reverté de la Ràpita; el tercer per a Diego González, Xavier Zaragoza,  Jose Maria Mars i Alejandro Vives Blanch de l’Institut de l’Ebre i el quart per a Alba Cabello de Sant Jaume d’Enveja
Aquest divendres, 31 d’octubre, el director de l’IDECE, Jordi Borràs, i els representants territorials de Territori i Sostenibilitat, Carme Bigorra; d’Ensenyament, Antoni Martí, i d’Empresa i Ocupació, Mercè Miralles, han lliurat els guardons de la 3a. edició del Premi IDECE.
 
Dels 11 treballs participants en aquesta 3a. edició, el guanyador ha estat “La realitat augmentada: una experiència real al Delta de l’Ebre” de Josep Marín de Deltebre, que ha rebut el primer premi dotat amb 1.500 €.
 
El segon premi, dotat amb 1.000 €, se l’ha emportat el treball “L’oli d’oliva, l’or de les nostres terres”, de Xavier Reverté de Sant Carles de la Ràpita; el tercer premi ha estat conjunt per als alumnes de l’Institut de l’Ebre: Diego González, Xavier Zaragoza, Jose Maria Mars i Alejandro Vives, pel treball titulat “Recoebre”, dotat amb 700 € i, finalment, el quart premi, dotat amb 500 €, ha estat per l’obra “Arrosvolució 000. Un projecte de futur” d’Alba Cabello Magriñà de Sant Jaume d’Enveja .
 
El Jurat del premi, format per Jordi Borràs, com a president; Ma. Rosa Almuni, Ma. Rosa Pons, Agustí Bel i Neus Guiu com a vocals i Maite Porta, com a secretària, han valorat un total d’11 treballs presentats en aquesta tercera convocatòria. En aquest sentit, el president del Jurat, Jordi Borràs, destacava que  “és una excel·lent xifra de participació que ens permet apostar per la continuïtat d’aquest Premi IDECE i, sobretot, amb un alt nivell en els treballs de l’alumnat participant, per la qual cosa vull felicitar-los, evidentment als guardonats però, també a tots els implicats, i agrair-los la seva participació”.
 
El Premi IDECE pretén reconèixer la creativitat i l’esforç de l’alumnat dels cicles formatius de Grau Superior en els treballs de recerca i crèdit de síntesi – projecte, elaborats amb una qualitat de continguts, anàlisi, aprofundiment i metodologia suficientment acreditats per a esdevenir un projecte coherent i d’interès social en el camp del desenvolupament integral de les Terres de l’Ebre.