• El foc, que cremà parcialment una habitació, va ser extingit per tres dotacions dels Bombers de la Generalitat

 

  • Un altre incendi, a Montcada i Reixac, ha fet evacuar onze persones com a mesura preventiva
 
A les 22.18 hores d’ahir a la nit, els Bombers de la Generalitat van ser alertats d’un incendi en un immoble del carrer Irlanda, número 24, de Santa Coloma de Gramenet.
 
El foc, que afectà un matalàs i parcialment l’interior d’una habitació del primer pis, va ser sufocat en poc menys de mitja hora. Hi van treballar tres dotacions dels Bombers, les quals van sufocar les flames i ventilar tot l’immoble. També van realitzar les tasques d’inspecció de tota l’estructura de l’edifici i val a dir que no estava malmesa.
 
Dues persones van ser evacuades com a conseqüència de l’incendi; una dona de 82 anys per cremades greus (hospitalitzada a la Vall d’Hebron) i un home de 57 anys per intoxicació lleu de fum (ingressat a l’Hospital de l’Esperit Sant). El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va mobilitzar dues ambulàncies.
 
Onze persones van ser evacuades preventivament per un incendi a Montcada i Reixac
 
Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, pels volts de dos quarts de  quatre de la nit, d’un altre incendi, en aquest cas a l’interior d’un edifici de dues plantes al carrer Turó, número 20, de Montcada i Reixac.
 
El foc s’ha estès pel sostre i ha afectat també tres immobles més. El dispositiu d’extinció ha comptat amb sis dotacions dels Bombers de la Generalitat. El foc ha estat sufocat en una hora.
 
No hi ha hagut cap persona ferida. El Grup d’Emergències Mèdiques dels Bombers de la Generalitat (GEM) ha atès una senyora d’edat avançada, encara que no ha calgut traslladar-la fins a l’hospital.
 
Els veïns dels edificis sinistrats, onze persones, han estat evacuats preventivament i no han pogut passar la nit a casa. A més a més, s’ha hagut d’evacuar tres persones dels edificis colindants, encara que aquests sí que han pogut tornar. Ara, els serveis municipals es fan càrrec de les gestions oportunes.
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 31 d’octubre de 2014
07.44 hores