· S’ha recuperat tot els instruments i el material electrònic sostret
 
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra van detenir ahir, un home de 45 anys, de nacionalitat cubana i veí de Lleida, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.
 
Els fets es remunten al passat dilluns quan es va produir un robatori amb força a l'interior d'un edifici de trasters, situat a la Partida Plana del Bisbe de Lleida, que utilitzen grups de música per realitzar els seus assajos.
 
Al voltant de les 5:00 hores, un desconegut va forçar amb un palanca la porta d'un dels trasters i va sostreure diversos amplificadors, altaveus, cablejat, micròfons, un teclat, un baix i una bateria, entre altres instruments. Tot el material està valorat en 15.000 euros aproximadament.
 
Arran aquest fets es va obrir una investigació per tal d'identificar a l’autor del robatori i recuperar tot el material sostret.
 
La investigació va concloure ahir a la tarda amb la detenció d'un home com a presumpte autor del robatori. La mateixa tarda es va recuperar tot el material sostret que guardava el detingut a l'interior del seu domicili.
 
El detingut passarà durant les properes hores a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.
 
Àrea de Comunicació
Lleida, 31 d'octubre de 2014

1  

Fitxers adjunts

Instruments

Instruments
JPG | 891