· També se’ls imputa un altre robatori d’idèntiques característiques perpetrat el dia 19 d’octubre a Riudellots de la Selva
 
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial del Gironès - Pla de l’Estany van detenir el dia 26 d’octubre dos homes, de 26 i 23 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Adrià de Besós i Permià de Mar, com a presumptes autors d’un delicte de furt, tres faltes de danys i tres temptatives de furts.
 
Una patrulla de mossos, que feia tasques preventives de robatoris a interior de vehicles a les àrees de servei de l’AP-7, va aturar una furgoneta que circulava per l’autopista.
 
Els agents van comprovar que la furgoneta, on viatjaven tres persones, havia estat utilitzada altres vegades per cometre robatoris tipus “teloner”. Després de comprovar que anava lliure de càrrega, van deixar que continués la marxa.
 
Al cap d’una estona una patrulla de paisà va tornar a veure la mateixa furgoneta a l’àrea de servei de Maçanet, però en aquesta ocasió anava acompanyada d’un turisme ocupat per dues persones.
 
Els agents van observar els moviments de les persones dels dos vehicles i van veure com extreien material d’un camió estacionat i el carregaven a la furgoneta. Davant les evidències els agents es van identificar com a policies i van interceptar dos dels ocupants de la furgoneta. Els altres dos homes van aconseguir pujar al turisme i van fugir a gran velocitat per l’autopista.
 
Seguidament, els mossos van comprovar que la lona de la part posterior del camió estava totalment tallada i estaven sostraient palets de capsules de cafè del remolc.
 
Després de la detenció, els agents van comprovar els altres camions aparcats a la mateixa zona i van descobrir que tres més presentaven talls a la lona, tot i que no els hi havien sostret res. Per aquests fets als detinguts també se’ls imputa unes faltes de danys i temptatives de falta de furt.
 
Un cop en dependències policials els investigadors van trobar indicis que relacionaven els detinguts amb un altre furt a l’interior de camió, que es va cometre el 19 d’octubre a l’àrea de servei de Riudellots de la Selva. En aquest cas els lladres van sostreure dos palets de roba.
 
Els detinguts, que tenien antecedents, van passar el dia 27 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.
 
 
Àrea de Comunicació
Girona, 02 de novembre de 2014