Empresa i Treball

TURISME

La tasca de Catalunya en favor del turisme accessible, reconeguda a la World Travel Market de Londres per tercer any consecutiu

query_builder   3 novembre 2014 15:32

event_note Nota de premsa

TURISME

La tasca de Catalunya en favor del turisme accessible, reconeguda a la World Travel Market de Londres per tercer any consecutiu

La dir. gral de Turisme, Marian Muro a la World Travel Market de Londre amb el guardó

 

  • Els impulsors de la iniciativa “Dia del turisme responsable”, han lliurat als màxims responsables de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) el distintiu WRTD (World Responsible Tourisme Day).
 
  • A més, en el marc d’unes jornades sobre turisme responsable organitzades per la WTM, l’ACT participa en la taula "Aliances per a la millora de les destinacions turístiques". En aquesta sessió es debat com el treball conjunt entre operadors emissors i receptius i les organitzacions encarregades de la gestió de destinacions poden contribuir a millorar l'activitat turística.
               
 
En el marc de la World Travel Market de Londres, els impulsors de la iniciativa “Dia del turisme responsable” han atorgat als màxims responsables de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) el distintiu WRTD (World Responsible Tourisme Day). Aquest segell avala la tasca de Catalunya pel que fa a la implementació i la promoció del turisme accessible.
 
Aquest és el tercer any consecutiu que Catalunya rep aquest distintiu que atorga la WTM des de 2007 per distingir aquelles entitats i empreses que desenvolupen alguna activitat centrada en l’impuls i el foment del turisme responsable.
 
L’Agència Catalana de Turisme impulsa a Catalunya el projecte integral “Turisme accessible – Turisme per a Tothom”. La promoció de l'oferta catalana de turisme accessible forma part de les línies estratègiques de la Generalitat de Catalunya que treballa de manera activa i decidida per acomplir el compromís de posicionar Catalunya com a destinació turística accessible de referència.
 
A més, en el marc d’unes jornades organitzades per la WTM sobre turisme responsable, el director executiu de l'Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent, participa avui en la taula "Aliances per a millora de les destinacions turístiques", on el debat se centra en com les aliances entre operadors emissors i receptius i les organitzacions encarregades de la gestió de les destinacions poden contribuir a millorar l'activitat turística.
 
Catalunya disposa de 26 destinacions turístiques seleccionades pels seus alts nivells d’accessibilitat que permeten oferir al turista discapacitat tota una sèrie de serveis adaptats a les seves necessitats. En els darrers set anys, Catalunya ha passat de 600 recursos i serveis turístics adaptats a més de 1.200, alguns dels quals únics a Espanya. Aquestes dades situen Catalunya com a destinació turística accessible de referència a nivell de tot l’Estat i d’Europa, oferint la major quantitat i diversitat d’activitats esportives i d’oci adaptades.
 
 
 

1  

Fitxers adjunts

La dir. gral de Turisme, Marian Muro, a la World Travel Market amb el guardó

La dir. gral de Turisme, Marian Muro, a la World Travel Market amb el guardó
JPG | 107

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia