El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest cap de setmana, des de les 15.00 h de divendres 7 fins a les 20.00 h d’avui diumenge 9 de novembre, s’han registrat dos accidents de trànsit amb dues víctimes mortals i una persona ferida de gravetat a la xarxa viària interurbana de Catalunya
 
L’últim sinistre va succeir ahir dissabte. Cap a les 23.11 h de la nit, una motocicleta va encalçar un turisme al punt quilomètric 196 de la C-31, a L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), en sentit Barcelona. A conseqüència d’això, dels dos ocupants del vehicle de dues rodes, un va morir i l’altre va resultar ferit molt greu i els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el van traslladar a l’hospital de Bellvitge. La persona finada va ser Rubén R.D., de 23 anys, nacionalitat espanyola i veí de L’Hospitalet. En l’accident, també hi va haver un segon turisme implicat.
 
L’altre accident va ocórrer divendres al vespre. Cap a les 20.16 h, un turisme va atropellar un vianant al punt quilomètric 35,5 de la C-55 a Manresa (Bages) en sentit Solsona. A conseqüència d’això, el vianant va morir. Es tracta de Jorge Rosendo L.C., de 51 anys, nacionalitat espanyola i veí de Manresa.
 
Pel que fa a la mobilitat, al llarg d’aquest diumenge la situació ha estat tranquil·la a la xarxa viària catalana. Amb tot, a la tarda, hi ha hagut alguns problemes per circular. Entre d’altres, la C-32 ha estat tallada a Sant Boi de Llobregat en sentit Sitges per un accident. A més, en aquesta mateixa via hi ha hagut intensitat de trànsit a Esplugues de Llobregat en sentit Barcelona per enllaçar amb la Ronda de Dalt o B-20. A la C-58 hi ha hagut un carril tallat a Montcada i Reixac en sentit Barcelona per un accident. I la Ronda Litoral o B-10 també ha anat carregada entre Can Tunis i el Port en sentit Besòs.
 
Quant a ahir dissabte, en general va dominar la fluïdesa. Amb tot, hi va haver diversos accidents que van provocar problemes ocasionals en aquestes vies:
 
-       A-2: tallada a Jorba en sentit Barcelona;
-       C-31: tallada a Montgat en sentit Barcelona;
-       C-58: 1 carril tallat a Montcada i Reixac en sentit Barcelona;
-       C-58: 2 carrils tallats a Ripollet en sentit Barcelona;
-       C-31: 2 carrils tallats a L’Hospitalet en sentit Barcelona;
-       AP-7: tallada a Banyeres del Penedès en sentit Tarragona;
 
A banda d’això, hi va haver molt volum de trànsit a la N-145 entre la Seu d’Urgell i Andorra d’entrada al Principat. Dins d’aquest tram, un accident també va complicar la circulació a l’altura de la Seu d’Urgell en sentit nord.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota en pdf. Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 7 al 9 de novembre

Nota en pdf. Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 7 al 9 de novembre
PDF | 62