Joana Ortega ha apel·lat al caràcter essencial de l’acció transformadora de líders dels grups de treball per consolidar les condicions que afavoreixin la innovació en l’activitat i el funcionament òptim de l’Administració.
Jornada Nous lideratges
La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha inaugurat la jornada "Nous lideratges. Gestió del talent per a la innovació", organitzada per la Secretaria d'Administració i Funció Pública i l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i celebrada a la Sala Gòtica del Palau de la Generalitat.
 
La vicepresidenta ha insistit en la seva intervenció en què l’Administració de la Generalitat disposa de grans professionals i que “només cal crear les condicions òptimes perquè se sentin valorats i incentivats a donar el millor de sí mateixos”. En opinió de Joana Ortega, “el nostre gran capital, la nostra força innovadora, està en les persones que treballen amb nosaltres i per això cal generar les condicions organitzatives i de gestió que permetin aprofitar el cent per cent d’aquesta enorme reserva de talent”.
 
En paraules adreçades a les persones responsables d’equips humans assistents a la jornada, la vicepresidenta ha apel·lat al caràcter essencial de l’acció transformadora de líders dels grups de treball per consolidar l’entorn que afavoreixi la innovació en l’activitat i el funcionament òptim de l’administració.
 
La jornada "Nous lideratges. Gestió del talent per a la innovació" s’ha centrat en tres elements clau per afavorir la innovació: la interdisciplinarietat, els nous lideratges i el treball col·laboratiu. La relatora de la formació ha estat la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, i els ponents el físic, professor universitari i expert en museologia, Jorge Wagensberg, i el poeta i traductor Jaume Pons Alorda. A més, hi ha actuat el cor del Departament de Territori i Sostenibilitat.

1  

Imatges

141114 Jornada "Nous Lideratges"

141114 Jornada "Nous Lideratges" 2037