Polítiques Digitals

La vicepresidenta del Govern reivindica la força innovadora dels empleats públics en la presentació de la jornada 'Nous lideratges'

query_builder   14 novembre 2014 11:52

event_note Nota de premsa

La vicepresidenta del Govern reivindica la força innovadora dels empleats públics en la presentació de la jornada 'Nous lideratges'

Joana Ortega ha apel·lat al caràcter essencial de l’acció transformadora de líders dels grups de treball per consolidar les condicions que afavoreixin la innovació en l’activitat i el funcionament òptim de l’Administració.
Jornada Nous lideratges
La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha inaugurat la jornada "Nous lideratges. Gestió del talent per a la innovació", organitzada per la Secretaria d'Administració i Funció Pública i l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i celebrada a la Sala Gòtica del Palau de la Generalitat.
 
La vicepresidenta ha insistit en la seva intervenció en què l’Administració de la Generalitat disposa de grans professionals i que “només cal crear les condicions òptimes perquè se sentin valorats i incentivats a donar el millor de sí mateixos”. En opinió de Joana Ortega, “el nostre gran capital, la nostra força innovadora, està en les persones que treballen amb nosaltres i per això cal generar les condicions organitzatives i de gestió que permetin aprofitar el cent per cent d’aquesta enorme reserva de talent”.
 
En paraules adreçades a les persones responsables d’equips humans assistents a la jornada, la vicepresidenta ha apel·lat al caràcter essencial de l’acció transformadora de líders dels grups de treball per consolidar l’entorn que afavoreixi la innovació en l’activitat i el funcionament òptim de l’administració.
 
La jornada "Nous lideratges. Gestió del talent per a la innovació" s’ha centrat en tres elements clau per afavorir la innovació: la interdisciplinarietat, els nous lideratges i el treball col·laboratiu. La relatora de la formació ha estat la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, i els ponents el físic, professor universitari i expert en museologia, Jorge Wagensberg, i el poeta i traductor Jaume Pons Alorda. A més, hi ha actuat el cor del Departament de Territori i Sostenibilitat.

1  

Imatges

141114 Jornada "Nous Lideratges"

141114 Jornada "Nous Lideratges" 2037

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia