Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 19.55 hores d’aquest vespre, d’una explosió a un pis del carrer Lope de Vega número 16, a Roquetes, al terme municipal de Sant Pere de Ribes.
 
L’explosió, segons les primeres informacions de les quatre dotacions dels Bombers (dos camions i dos vehicles lleugers de suport i coordinació) que s’han desplaçat al lloc, hauria estat causada per la manipulació de diferents líquids, a hores d’ara encara no identificats, en un dels pisos de l’immoble.
 
Una persona hauria resultat ferida de caràcter lleu. A l’arribada dels efectius dels Bombers l’edifici ja estava pràcticament desallotjat i tan sols ha estat necessari evacuar, de manera preventiva, sis veïns.
 
S’ha gestionat la presència també d’un tècnic municipal per revisar l’estructura conjuntament amb els comandaments de Bombers, i valorar possibles danys estructurals.
 
Fins al lloc també s’hi han desplaçat efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local