Territori

Afectacions al servei de metro de l'L9/L10 entre el 25 de novembre i el 8 de desembre

query_builder   18 novembre 2014 12:57

event_note Nota de premsa

Afectacions al servei de metro de l'L9/L10 entre el 25 de novembre i el 8 de desembre

  • Entre el 25 de novembre i el 5 de desembre, els usuaris hauran de canviar d’andana a l’estació de Bon Pastor en els trajectes la Sagrera - Can Zam (L9) i la Sagrera - Gorg (L10)
  • Entre el 6 i el 8 de desembre, el servei s’interromprà entre Bon Pastor i Can Peixauet
Can Peixauet
Les tasques de manteniment a la via que es duran a terme a l’L9/L10 comportaran afectacions en el servei de metro entre el 25 de novembre i el 8 de desembre (ambdós inclosos). Els treballs podran comportar un increment del temps de viatge respecte de l'habitual i, segons l'itinerari, originar la necessitat de canviar de tren o de fer una part del trajecte en autobús per completar el viatge.
 
En concret, les alteracions es desenvoluparan en dues fases: entre el 25 de novembre i el 5 de desembre i entre el 6 i el 8 de desembre.
 
  •  De dimarts, 25 de novembre, a divendres, 5 de desembre: Per anar de la Sagrera en sentit Can Zam (L9) o de la Sagrera cap a Gorg (L10), els usuaris hauran de baixar del tren a Bon Pastor i canviar d’andana i comboi.
 
  • Els dies 6 (dissabte), 7 (diumenge) i 8 de desembre (dilluns): El servei de metro de l’L9 quedarà interromput en el tram entre Bon Pastor i Can Peixauet. Aquesta suspensió del servei s’ha planificat durant aquest període festiu amb l’objectiu de minimitzar les afectacions als viatgers, atès que es tracta de dies de baixa demanda de mobilitat urbana. Els usuaris disposaran d’un servei especial d’autobús que cobrirà el trajecte entre Bon Pastor i Can Peixauet amb el mateix horari que el metro, inclòs el servei ininterromput de la nit del dissabte.
 
D’altra banda, també hi haurà afectacions en el recorregut de l’L10 entre la Sagrera i Gorg, per al qual caldrà canviar de tren a l’estació de Bon Pastor.
 
Com a alternativa, i mentre durin les alteracions a la línia 9/10, es poden utilitzar altres enllaços de metro:
 
·         Des de Santa Coloma de Gramenet, la línia 1 a Fondo. 
·         Des de Badalona, l'estació de Gorg de la línia 2
 

2  

Imatges

Afectacions del 25 novembre al 5 desembre

Afectacions del 25 novembre al 5 desembre 80

Afectacions del 6 al 8 desembre

Afectacions del 6 al 8 desembre 101

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 94

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia