Imatge del video al canal Youtube
Imatge del video al canal Youtube
 
El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural va proposar a la UE -un cop visionat aquest producte de caràcter divulgatiu- la possibilitat de traduir-lo al català i que tant pels mitjans propis del Dept. com pels de la Comissió es pogués publicitar aquesta nova versió. L'objectiu és acostar la realitat del món agrari i del desenvolupament rural al conjunt de la ciutadania.
 
La UE va acceptar la proposta i la va valorar positivament com una manera d´aproximar-se més i fer arribar el seu missatge a un determinat públic, en aquest cas la societat catalana.
 
Això finalment ha arribat a bon port gràcies a la col·laboració el centre de Formació i Estudis Agrorurals que n’ha fet l’adaptació de l’àudio i dels textos i de la representació de la Comissió a Barcelona que fent els tràmits primer a Brussel·les i després ens ha donat suport a través del seu servei de premsa.
 
·         Aquest vídeo està accessible al canal YouTube de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona https://www.youtube.com/watch?v=pohhUWNWenQ
 
·         A través del DAAM http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/pac/
 
·         Directament a YouTube cercant “cuidant les nostres arrels”
 
La difusió del vídeo de la PAC es farà, entre d'altres, per aquests canals:
 
1.Representació de la Comissió Europea a Barcelona
YouTube (117 subscriptors)
Facebook (5.719 m’agrada)
Twitter (8.538 seguidors)
 
2.Departament d’Agricultura
Pantalles informatives (8 pantalles)
Notes de premsa
Facebook (1.709 m’agrada)
Twitter (5.673 seguidors)
 
3.Ruralcat
Facebook (3.254 m’agrada)
Twitter (3.993 seguidors)