Els Bombers de la Generalitat van ser alertats, a les 20.42 hores d’ahir al vespre, d’un incendi en una parcel·la del carrer Hortènsia, número 2, de la urbanització la Canyera, a Llagostera.
 
Fins al lloc es van desplaçar set dotacions dels Bombers (quatre camions, l’autoescala i tres vehicles lleugers de coordinació i suport) que van comprovar que l’incendi afectava una caseta de fusta, d’uns 25m2, a la parcel·la en què també hi havia una casa d’obra.
 
El foc, que va col·lapsar el sostre, va cremar totalment la caseta. Com a conseqüència de l’incendi, les persianes de la casa d’obra, així com també el porxo de fibra de la part posterior, van quedar afectats.
 
Un home de 37 anys va resultar ferit amb cremades greus i va ser evacuat pel SEM (sistema d’Emergències Mèdiques), que va desplaçar dues ambulàncies i una de medicalitzada, a l’Hospital de la Vall d’Hebron.
 
Els altres dos inquilins de la parcel·la han passat la nit a casa uns veïns.
 
Fins al lloc de l’incendi també s’hi han desplaçat efectius del cos dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local així com també l’alcalde del municipi.
 
Incendi en una casa d’Esparreguera amb dues persones intoxicades (Baix Llobregat)
 
A les 03.44 hores d’aquesta matinada, els Bombers eren alertats d’un altre incendi en una casa situada al número 8 del carrer Gerani d’Esparreguera.
 
Quatre dotacions dels Bombers (tres camions i un vehicle lleuger de coordinació i suport) s’han desplaçat fins al lloc  i a les 04.10 hores ja donaven el foc per controlat. Ha cremat totalment l’habitació, en una casa de planta baixa, i la resta de la planta ha quedat afectada pel fum. L’incendi no ha afectat les cases del costat.
 
Els dos inquilins, un matrimoni de 79 i 75 anys, han estat evacuats pel SEM a l’Hospital de Martorell per intoxicació per fum.
 
Fins al lloc també s’hi han desplaçat efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local