• Els treballs s’han desenvolupat en un tram d’uns 200 metres, on s’han retirat diversos arbres cremats situats dins la llera
 
  • Aquestes actuacions garantiran una major capacitat de desguàs del barranc en cas de fortes precipitacions
 
 
Llera
L’Agència Catalana de l’Aigua ha finalitzat els treballs de manteniment i conservació de lleres del barranc de Rifà, al seu pas pel terme municipal de Mont-roig del Camp, a la comarca del Baix Camp. Les tasques s’han dut a terme en un tram d’uns 200 metres comprès entre el pont del ferrocarril i la urbanització Mont-roig Badia.
 
La present actuació l’ha dut a terme Forestal Catalana SA, en virtut del conveni de col·laboració signat amb l’Agència Catalana de l’Aigua. Les tasques desenvolupades s’han centrat en la retirada de diversos arbres cremats que estaven situats dins de la llera i que podien dificultar  la circulació  de l’aigua quan els cabals són elevats.
 
Els treballs, que s’han desenvolupat fora de zona urbana, donaran una major capacitat de desguàs a la llera i es reduirà així el risc de desbordament de l’aigua en cas de crescudes sobtades de cabal provocades per avingudes.

3  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 568

Estat llera al finalitzar els treballs

Estat llera al finalitzar els treballs
JPG | 251

Estat llera abans de l'actuació

Estat llera abans de l'actuació
JPG | 359