Polítiques Digitals

Els periodistes de Lleida participaran en un seminari sobre diversitat religiosa

query_builder   28 novembre 2014 11:29

event_note Nota de premsa

Els periodistes de Lleida participaran en un seminari sobre diversitat religiosa

La Direcció General d’Afers Religiosos (DGAR) ha programat una sessió formativa sobre diversitat religiosa que té com a destinataris els periodistes de la demarcació de Lleida. Tindrà lloc el 3 de desembre a la Sala d’actes del Centre Cívic del Centre Històric (Plaça de l’Ereta, 8, 1a planta, de Lleida).
Aquesta oferta formativa ha estat iniciativa de la demarcació del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida, presidida per Rafa Gimena, i compta amb la col·laboració de La Paeria, a través de la regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, encapçalada per Rosa Maria Ball.
 
La sessió, titulada Diversitat religiosa a Catalunya i mitjans de comunicació, ofereix els trets més significatius de les diferents tradicions religioses existents a Catalunya i d’aquells aspectes rellevants que són objecte de ressò mediàtic més freqüentment. Anirà a càrrec de Joan Gómez, tècnic expert de la DGAR.
 
El contingut, previst per a una durada de quatre hores (de 9.00 a 13.00), inclou els indicadors principals de la pluralitat religiosa i el nombre de centres de culte a Catalunya, les eines legals que emparen la llibertat religiosa, la diversitat cristiana (‘un sol Déu, moltes esglésies’) i altres confessions religioses, particularment l’islam.
 
Específic per a periodistes
 
La sessió específica per a periodistes de Lleida s’emmarca en la col·laboració amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya per dur a terme iniciatives conjuntes amb aquest sector professional, responsable de divulgar la realitat i satisfer el dret a la informació de la ciutadania.
 
La formació és un dels eixos prioritaris de l’activitat de la DGAR. Des de fa un any i mig s’ha centrat en els empleats públics de les diferents administracions públiques. A tal fi, s’han organitzat una vintena de cursos que han tingut lloc reeixidament arreu del país. Lleida ha acollit enguany tres d’aquestes edicions: al febrer, al març i al setembre.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia