Poc després de les 10.00 hores, l’helicòpter de la Unitat de Mitjans Aeris dels Bombers de la Generalitat que treballava en les tasques de recerca de la dona de 20 anys que va caure ahir a la riera del Llierca, ha localitzat un cos pendent d’identificar.
 
El cos ha estat localitzat a l’aigua a la zona de la Riera de Sant Aniol i ja ha estat rescatat i posat a disposició de la policia judicial, pendent de la seva identificació.
 
Cal recordar que aquest matí s’havien reprès les tasques de recerca a la zona de Sadernes. Pel que fa al dispositiu dels Bombers de la Generalitat s’ha desplaçat l’helicòpter de la Unitat de Mitjans Aeris amb dotació del Grup d’Actuacions Especials (GRAE ) i del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM). A més, s’hi han desplaçat dos vehicles amb efectius dels GRAE de muntanya, un vehicle amb efectius dels GRAE subaquàtics i dues unitats del Grup Caní de Recerca (GCR). També s’ha establert el Punt de Trànsit a Montagut. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra també han desplaçat efectius de la Unitat d’Intervenció en Muntanya.