D’aquesta manera s’acaba la reordenació de l’atenció primària en aquest àmbit, amb tres equips d’atenció primària als barris de la Salut i Llefià, que atendran més de 65.000 persones
 
Amb la posada en marxa de la segona fase, el centre comptarà amb atenció pediàtrica, atenció a la salut mental i consultes externes de cirurgia general, aparell digestiu i dermatologia
A partir d’avui dia 1 de desembre entra en funcionament de manera total el Centre d’Atenció Primària (CAP) Gran Sol, situat al carrer Doctor Bassols, 112-130, de Badalona.
 
El CAP Gran Sol, gestionat per l’Institut Català de la Salut (ICS), és un equipament estratègic, innovador i de referència per a Badalona, i que ha estat possible gràcies a l’impuls del CatSalut. Amb la fase definitiva s’acaba de reordenar l’atenció primària als barris de la Salut i de Llefià, que comptaran amb tres equips d’atenció primària (EAP), que atendran 65.453 ciutadans. Això permetrà una gestió més eficient i una millora en l’accessibilitat. El nou centre ha comportat una redistribució de la població assignada als centres d’atenció primària, segons la proximitat al seu domicili.
 
El nou equipament comptarà amb nous serveis d’atenció pediàtrica, odontologia, atenció a la salut mental i consultes externes d’especialistes de l’Hospital Germans Trias en cirurgia general, aparell digestiu i dermatologia, que s’afegeixen a l’oferta de medicina de família i infermeria, que es van posar en marxa el 28 de juliol passat.
 
Us recordem que, en cas de dubte o consulta, podeu trucar al telèfon 061 CatSalut Respon, que funciona les 24 hores al dia, els 365 dies de l’any. Aquest telèfon ajuda en qualsevol demanda d’informació sobre salut, malalties i serveis sanitaris.